1 temmuz 2011 bilgi sözlük zirvesi

0 /
nys
biliyorsunuz ki bir önceki zirvemiz birinin kıçının, birinin dişinin, birinin bacağının ağrımasıyla, bir diğerinin evinin yanmasıyla hatta öbürünün evine su basmasıyla iptal olmuştu. olabilir. hepimizin başına gelebilir bu tarz şeyler.

indy ile konuşup yaz bitmeden bir zirve organize edelim diyerekten işe koyulduk. bize en mantıklı tarih 1 temmuz 2011 olarak geldi. bizim belirlediğimiz tarih umarım hepiniz içinde uygun olmuştur.

taksim veya kadiköy tarafında aklımızda olan yerler var elbette. ama öncelikle sizin yer belirleme konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. bundan önce defalarca zirve yapılmış olsa da bunu ben bilgi sözlükte ilk defa yapıyorum. bu yüzden sizinde yardımlarınızı istiyorum. en önemlisi hepinizin beğeneceği bir yer belirlemek gerektiğine inanıyorum.

size düşen gelip gelmeyeceğinizi tarafımıza bildirmenizdir. aynı zamanda gidilecek yer ile ilgili fikirleriniz var ise bize sunmanızdır.


bize düşen sizleri aramızda görmekten, hatta sizlerle birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyacağımızı dile getirmektir.



saygılar,
independence
her zaman oldugu gibi tav$an misali katilacagim zirve. kadikoymu$ taksim mi$ cok baglamiyor beni. taksinin tekerleri patlamadigi surece her yere gelirim.
independence
izmir yahut turkiye’nin herhangi bir ba$ka ilinde ya$ayan arkada$larimizin bahaneleri gunumuz ko$ullarinda cok mantikli gelmiyor bana. suriye sinirindan istanbul’a 59 liraya 1 saat 15 dakikada ula$ilabiliyor her $ekilde ki konu izmir olunca fiyat falan hepten du$uyor. sure ise 45 dakikaya iniyor.
independence
nys tarafindan taksimde benim de tanidigim muhte$em bir mekan ayarlanmi$ bile. mekan tamamen acik hava, sagi solu her tarafi. bildigin ye$illiksiz bahce. muzik yok dolayisi ile diledigimiz gibi $amata yapabiliriz. bize ozel masa falan da kurulacakmi$. bira 33 luk 5 lira, 50 lik 7 lira, 70 lik 9 liraymi$ sanirim ama fiyatlar ile alakali ben kendileri ile bir goru$ucem. bize bir kolaylik saglayacaklardir. bana kalsa degmez ama cogunlugumuzun ogrenci olacagini da goz onunde bulundurmak lazim tabi.
biskuvit
çoğunluk öğrenci olacağından ve içmek isteyeceğinden azıcık daha indirim güzel olur. haa olmadı diyelim yeni mekan da olur. yani uyar bana.
biskuvit
cuma akşamı mecidiyeköydeki evimde 2-3 kişiye yer ayarlayabilirim. istanbul dışı olanlar bunu göze alarakdan gelebilirler.
nys
zirvemiz 1 temmuz 2011 cuma akşamı taksim neoclassıc cafe barda saat:20:30’da gerçekleşecektir. adresimiz aşşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

istiklal caddesi no: 251/2 örs turistik iş merkezi beyoğlu/istanbul telefon : 0212 292 48 13

istiklal caddesinde ki çiçek pasajının tam karşısında olan örs pasajının ön kapısından giriyor, arka kapısından çıkıyorsunuz. karşınıza çıkan barda sizleri bekliyor olacağız.
independence
#1014658

yani demi$ ki;

istiklal caddesinden taksim meydanindan tunele dogru yuru, galatasaray lisesi ile finansbank in iki duvarinin arasindan iceri gir(sokakta boyle cay kave bargile falan iciyorlar goreceksin), sokak bitince sola don, sag kolunda goreceksin mekani.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol