1 temmuz 2011 bilgi sözlük zirvesi

nys
biliyorsunuz ki bir önceki zirvemiz birinin kıçının, birinin dişinin, birinin bacağının ağrımasıyla, bir diğerinin evinin yanmasıyla hatta öbürünün evine su basmasıyla iptal olmuştu. olabilir. hepimizin başına gelebilir bu tarz şeyler.

indy ile konuşup yaz bitmeden bir zirve organize edelim diyerekten işe koyulduk. bize en mantıklı tarih 1 temmuz 2011 olarak geldi. bizim belirlediğimiz tarih umarım hepiniz içinde uygun olmuştur.

taksim veya kadiköy tarafında aklımızda olan yerler var elbette. ama öncelikle sizin yer belirleme konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. bundan önce defalarca zirve yapılmış olsa da bunu ben bilgi sözlükte ilk defa yapıyorum. bu yüzden sizinde yardımlarınızı istiyorum. en önemlisi hepinizin beğeneceği bir yer belirlemek gerektiğine inanıyorum.

size düşen gelip gelmeyeceğinizi tarafımıza bildirmenizdir. aynı zamanda gidilecek yer ile ilgili fikirleriniz var ise bize sunmanızdır.


bize düşen sizleri aramızda görmekten, hatta sizlerle birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyacağımızı dile getirmektir.



saygılar,
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol