operada son cinayet

mariomusunsen
mariomusunsen olarak çalışıyor, işe gidiyor olabilirim fakat bilgi sözlük’ü unutmadım ve bir yeni yazar adayı daha sundum sizlere. o da zaten yazarmış başka sözlüklerde. eh hoşgeldin.
nys
çok sohbet edemememize rağmen gecenin en sakin, en sessiz bilgiciydi diyebilirim. böyle efendi efendi oturdu bir köşede. gecenin sonunda hala sakinliğini korumaktaydı. bozmadığımıza çok sevindim..
goshenit
gelmiş geçmiş en cool bilgiçlerdendir. o kadar yalakalık yaptım, nickine hayranım dedim ama adam tınlamadı sözlük!

neyse acılarımı bir kenara bırakalım da; kendisi mütevazi midye dolma zirvemizin ev sahiplerindendir. bizleri ağırlamak için elinden geleni ardına koymamıştır. sağ olsun var olsun!

nick nicki nickince
kendisine dair goshenit’in "nickin gerçekten çok güzel, en beğendiğim nick" gibi iltifatlarını soğuk da değil, donukkanla karşılamış cool’luk abidesi. "bane ne kardeşim sen beğendiysen, niye paylaşıyorsunuz böyle şeyleri" der gibiydi. hatta açık açık omuzlarını silkti bile.

her yönüyle tatlı bir insana benzer, gönül ister daha uzun, daha oturmalı bir zirvede tekrar buluşalım.
independence
agir ba$li adam, cok hem de. az konu$uyor ama konu$tugu cumlelerin temasinda bile bir efendilik bir agirlik var. al, oturttur kar$ina, sabaha kadar konu$ ya da konu$masini dinle kafi. hani adamin konu$masi sarho$ olmani bile engeller, utanirsin kar$isinda sarho$ olmaya. oyle biri. pek sevdim.
nys
dün kendiliğinden olan toplaşmamızda yanıbaşımda oturuyordu.. öyle bir gaz verdi ki, ’’söylersin, yaparsın, hadi kalk’’ diyerek beni sahneye itip, yanına tekrardan oturduğumda ’’ güzel oldu bak ’’ diyerek tebrikler eden en önemli şahsiyetlerden biriydi kendileri. sahneye çıkma fobimi yenmeye çalışmama yardımcı olmasından hatta bu konuda beni gaza getirmesinden dolayı kendilerine teşekkür eder yanacıklarından öperim...

ayrıca gözümden kaçmayan bir noktayıda dile getirmek isterim ki getiririm!( burada bizi engelleyecek hiçbirşey yok.. hoş hiçbiryerde engellenemez varlıklarız. ilan ediyorum biz kutsalız!) bu adamın o kafasında inanılmaz sağlam bilgiler, inanılmaz sağlam düşünceler var. 30-40yaşlarına geldiğinde ’’benimle evlenir misin’’ diyeceğim bir kafa taşıyor o boynunun üzerinde. önyargı demeyelim buna.. gözlemlerim beni bu yola itti.
independence
bayiliyorum bu adama, oncelikle feci terbiyeli saygili biri, bize cok yani. ote yandan az konu$ur, sessiz konu$ur ama super yazar, daha ne olsun.
oksit
böyle nazik bi adam yok arkadaş.günde bana on kez çay,elli defa bira getirir hala gelip bişey ister misin diyebiliyor.şaşırtıyor beni insan değil bu yahu.kendisini pek severim ayrıca.ah canım arkadaşım!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol