erroristgirl

0 /
civeng
#1004183

3 entry yazdıktan sonra kendisi error vermiştir anlaşılan. inşallah kalan 7 entry’sini de errorsuz girer de bizde errorizm akımının önder savunucusunu aramızda görüp hoşgeldin diyebiliriz.
independence
harbi saglam iciyor. kendisi saglam bir icici olarak du$unen ben, kar$isinda erkekligimden utandim. hayir raki iciyor, bozmuyor da kendini. helal olsun valla.
mutant
sözlükte son zamanlarda sesi soluğu çıkmasada dün gece kendisi ile tanıştığımda gördüm ki reel hayatta susmuyor abi. konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor..... ama güzel konuşuyor, mantıklı konuşuyor. al karşına saatlerce konuşsun sende otur dinle. sıcacık bir kız.
independence
oyle bir konu$uyor ki, eger nefes alirsa aralarda ancak o aralarda soze girebilirsin, ba$ka turlusu mumkun diil. i$in ilginci nefes de almiyor olm, bildigin cyber lan kiz.
kartalkalkardalsarkar
gülmeyen 5.nesil.. gülmüyor, ya kıkırdıyor ya da ağız dolusu kahkaha atıyor..ikisi de kendisine yakışıyor o ayrı.
bir de gözleri: hele ki sahur vakti çokk istediği bi yiyeceği görüvermişse öyle bir parlıyorlar ki.
kendisi müstakbel patronum olabileceğinden aleyhine tek bi söz etmeyi düşünmüyorum,geç de olsa tanıştığımıza epey memnun oldum.
oksit
ingiltere aşığı olduğunu biliyordum da kalamar manyağı olduğunu geç öğrendiğimden kendisinden çok özür diliyorum bir daha ki zirveye kalamar yaptırıp geleceğim.
goshenit
tüm fizik yasalarını aşan bir enerjiye sahip bıcır bıcır bir hatun hayal edin. o konuşsun, bakın öylece sesini duymasanız bile yüzünüzde garip bir tebessüm oluşur. çok şirin ahalii çook.
nys
nasıl anlatsam bilmiyorum. inanılmaz şirin, konuşkan, tartışıp kendi birikimlerini, kendi fikirlerini ve düşüncelerini sunmaya inanılmaz hevesli biri. kendisiyle saatlerce durmadan, yorulmadan, sıkılmadan tartışabilirsiniz. hatta o size saatlerce konuşabilir ve siz eğlenerek onu dinleyebilirsiniz. hoş olan tarafı bundan sıkılmazsınız.
çok iyi içebildiğini söylediler ama biz o gün bunu göremedik bir dahaki zirveye artık diyoruz. insanların kullandığı renklerin ruh hallerini hatta kişiliklerini yansıttıkları söylenir. buna dayanaraktan bilgicimizin iç dünyasına dalarsak huzurlu, mutlu, keskin düşünceleri olan biri çıkar karşımıza. çok sohbet edemesek de tanışmaktan çok çokkk memnun olduğum hatundur kendileri.
deus ex machina
kalamar yediği yetmedi, kentucky de yemiş gelmiş bana anlatıyor. canımız çekiyor kardeşim. çok sevdiğim şeyler bunlar benim. en yakın zamanda bana kralından bir masa donatacaksın, o kadar.

ve kendisi benim art arda sigara yakışlarımı özlemişmiş. ulen özleyecek başka bişeyimi bulamadın mı diyesim geliyor. neyse sen gel kalamarlarla hot wingslerle, ben ardından bol bol sigara yakarım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol