ekşioğlu akkent evleri

sipsi
sitesindeki örnek ev resimlerinde bir şeyi sevmedim bir şeyi de anlamadım.

sevmediğim şey:http://www.eksioglu-akkent.com/html/popups/popup3.html
tam karşıda bulunan pencerenin açılan kısmı değil de, altta fazladan bir cam kısmı var ya, büyük ihtimalle daha aydınlık olsun diye öyle yapılmış ama hem tavan yüksekliği azmış gibi gösteriyor hem de eşya koyma alanını daraltıyor. önüne koltuk koysan da oranın bir anlamı kalmıyor.

anlamadığım şey:http://www.eksioglu-akkent.com/html/popups/popup5.html
buradaki o uzun kollu kapı var ya. o nereye açılıyor? yangın merdiveni çıkışına benziyor ama evin içinden yangın merdiveni çıkışı olur mu? bir de orası yatak odasıymış. acil durum çıkışı olabilir, evet.
independence
ilk izlenimler;

daha once yazildigi gibi yangin merdiveni kapisi yatak odasinda. ayrica yatak odasinda son derece luks bir de ebeveyn banyosu bulunuyor. evin hol kisminda ise ayrica bir banyo var, o da super bi$i gomme kuvet falan fi$man.

evlerin misafir odasi olarak ayrilan kisminin bir ucundan diger ucuna ko$mak icin yolda iki kere mola almaniz gerekebilir, oldukca buyuk. abartmi$ da olabilirim ama en az bir kere mola almak $art.

i$iklar tavana gomme helojen lambalarla yapilmi$, oyle avize falan hepsi gecmi$te kalmi$. evlerde firin gibi mutfak e$yalari default bir halde gömme $ekilde var ve son teknoloji urunu. yani giderken firin falan goturmeyin malca olur.

her evde 3 er adet balkon var ama balkonlar boyle icine su doldur havuz niyetine yuz buyuklugunde degil, lakin rahatlikla yemek masasi konulup yaz aylarinda yemek yenilebilir.

evler 165 er metrekare, olcmedim okudum.

son not: evler cok cok pahali.
independence
bu sitelerdeki guvenlikler haybeden orada durmakta. sitelerin kesin bir kurali var, "misafirler havuzu kesinlikle kullanamaz". bu kadar anla$ilabilir bir kural guvenlik ki$ileri tarafindan hepten bozulmakta. kiyida ko$ede ne kadar mahalle varsa, cocuklarini ve ev kadinlarini bu sitelerin havuzlarinda cok rahatlikla gorebilirsiniz. ustelik cocuklar bildigin $ambrel falan getirmi$ler lan simsiyah?

yonetimle sirf bu yuzden kapi$mak farz yemin ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol