copy paste zihniyetli lyric yazarları

darklord
online olduklari surenin neredeyse tamamini $arki sozu copy paste ederek geciren yazarlardir. sozluk icerisinde $arki sozlerinin bulunabilmesi elbetde guzel olabilir ama sol frame de surekli $arki sozu gormekten gina gelmi$tir. yazacak bir $ey bulamayan ya da birilerinin actigi ba$liklara bi$eyler yazmak icin bekleyip bu sureyide $arki sozu paste leyerek gecirmek ciddi bir hastalik midir, hobi midir tarti$ilir. gereksiz bilgi yoktur belki ancak sadece metal gruplarinin $arki sozlerindense saglik, bilim,edebiyat,teknoloji,siyaset gibi enrtyler gormek daha yegdir.
never
oyle dememek lazim bence. yeni bir olusum ve insan bircok sey girnek isticektirler. sarki sozleride buna dahil. zamanla yeni yazarlar geldikce isler rayina oturmaya baslayacaktir.
goretomb
baktigini anlamaktan aciz yazarlarin bu durumu icerlemesi ile daha once defalarca benzeri acilmis basliktir.
ahkam kesip ukalalik yapilmasi zaten itici ve tiksincdir ama madem bir mesaj verilmek isteniyor bu durumda yapilmasi gereken aramaya inanmak,benzer icerikli basligi bulmak ve oraya yazmaktir.dolayisi ile sozluk baslik kirliliginden kurtulmu$ olucaktir.bu birbirinin benzeri basliklar $arki sozu veya $iirlerden cok daha beter bir hadisedir..
ayrica sozlugun kurallari da bellidir,yazarlar bildigi,emin oldugu,dusundugu herseyi bilgi sozluk formati dahilinde olmasi kaydi ile yazabilirler, jedi dahil kimsenin buna karismaya ne niyeti ne de hakki vardir.
imgoindeeperunderground
bana bir zaman soylendigi ve pek mantikli aciklandigi gibi her seyin bir siniri var, her ne kadar istemesek de. nasil ki bir zamanlar burada olanlar cok iyi hatirlar sol frame de kimya formulleri gormek canimizi sikmisti, sadece sarki sozu gormek de yazacak seyi olanlar icin bile biraz sikinti olabiliyor. nitekim insan istiyorki fikir alsin, fikir versin. "bir sarki sozu database’i olarak bilgi sozluk" iyi bir fikir olabilir ama kadin argosu sozlugunu ben buraya girerken bana soylendigi gibi belki de tum sol frame’i kaplayacak sekilde degil de ara ara yapmak daha iyi olur.
expert3
sozlukde yazan yazar sayisi az oldugu icin su anda sadece sarki sozu veya kimya veya baska herhangi bir dalda yazilmasi hos gorunmeyebilir lakin zamanla kalabaliklastikca herkes kendi ilgi alani dahilinde yazdikca o basliklarda ara ara yazilmis gibi duracak en azindan ben buna inaniyorum. ayrica sol framenin hic degismeden durmasi yerine sarki sozu veya baska bir sey ile surekli degismesi daha iyidir. hem herkese gore girilen entry’nin degeri farklidir, bunu da unutmamak gerek.
pariscombo
bilgic kisinin yazdigi yaziyi desteklemek amacli olarak girdigi bilgidir.bilgic,eger bir yerlerde haziri var ise onu copy paste yapar.uzun bir sarki sozunu tekrar yazmak ne kadar akillicadir bilinmez ama teknolojinin sagladigi kolayliklar dusunulecek olursa, copy paste saglikli bir girisim olacaktir.bunun sonucundaki cikarim ise sudur ki " pariscombo copy paste zihniyetli bir lyrics yazardir" denilebilecek basliktir.
independence
gerek $arki sozleri, gerek kimyasal formuller ve turevi ba$liklar legaldir ve bilgi sozluk konsepti dahilinde bu konulara bir kisitlama getirilmemi$tir..konsept icerisinde tum bu ba$liklarin ve davrani$larin legal olmasina ragmen halen kim ve neden rahatsizlik duymaktadir anlami$ degilim..her uyemizin sozluge kayit olurken bilgi sozluk konseptini okuma zorunlulugu vardir..konsepti benim olu$turmu$ olmama ragmen demin bir daha baktim acaba ben bir sinirlama getirdim de haberim mi yok diye..boyle bir emareye de rastlayamadim..elbette insanlar kendi ilgi alanini durtukleyecek ba$liklar gormek isterler sol framede..madem oyle, bu ba$liklari gormek isteyenler "neden boyle boyle ba$liklar siklikla aciliyor" turunde fetvavari ba$liklar acacaklarina kendi ilgi alanini cezbeden ba$liklar acarlar ve biz de bizi ilgilendiren kisimlarina katkida bulunuruz..ote yandan sol framede metal muzik degil de klasik bati muzigi ba$liklari acilmi$ olsaydi rahatsizlik duyulmayacak miydi bu da ayri bir merak konusudur $ahsim icin..kurallar bellidir, konsept bellidir..kisacasi sozluk dahilinde yapilmasi ve yapilmamasi gereken tum kurallar detayli bir $ekilde belirtilmi$tir sozlugun milyon ayri yerinde..uzerine ekleme yapmak isteyen sevgili arkada$larimiz once yonetime mesaj atarlar ve "$unu da konsepte ekleseniz daha $eker olmaz miydi?" diye sorarlar..bu fikir degerlendirilir ve ardindan ya i$leme konulur yahut da fikri ortaya atan ki$iye kar$i bir mesajla geri donulur..sabah uyandiginizda sol framede sadece metal muzik ba$liklari iceren entryler gormek istemiyorsaniz gece siz de burada olun ve ba$ka ba$liklarin altina imza atin.."yok benim uykum tatli karde$im bana ne sizin sozlugunuzun sol framesinden" diyorsaniz da susmayi deneyin..eminim size daha cok yaki$acaktir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol