laf anlamayan insanlarla çalışmak

imgoindeeperunderground
sabir sinirlarini zorlamak, is yapmak istememek, kalp kirmak sebebidir. defalarca anlatilmis olan, ustelik mantigi, nedeni, nasiliyla anlatilan bir isi yine de kendi bildigi gibi yapan kisilerin sebep oldugu olaydir. insani canindan bezdirebilir cunku siz ne kadar iyi niyet gosterip "salak bu anlamamis, ah canim yazik" diye tekrar anlatsaniz da kar etmez, istediginiz kadar anlatin o adam degismez. bu gibi adamlarla bas etmenin yolu onlara yapmasi gerektigi sekli emir olarak vermek ve sebep aciklamakla hic zaman kaybetmemektir. tercih edilen yol degildir ama malesef gecerli tek yoldur.
angelus
kimse kendisini "laf anlamayan insan" olarak görmese de esasında kendisidir. yani karşısındaki insana göre öyledir, size göre de o’dur. bu teoriyi iki kişiden daha geniş bir alana yaydığımızda göreceğiz ki aslında her birimiz laf anlamayan insanlarız. o sebeple gizli gizli, içinizden içinizden karşınızdakine "laf anlamaz öküz," dediğinizde aslında bunu kendinize söylediğinizi unutmayınız.
nickten yana sansim yok
laf anlamayan insana laf anlatmaya çalışmaktan çalışmaya vakit bulunamaz. bu yüzden laf anlamayan o insana laf anlatmaya çalışmayı bir an önce bırakıp kendi çalışmanızla meşgul olmalısınız. yani demem o ki...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol