hafiza kaybı

0 /
queen
birisi hatasini gosterdigi zaman karsiliginda tesekkurler demesi gerektigini henuz kesfedememis olan taze yazarlarimizdan biri. nedense son gunlerde yeni yazarlarda cok sik rastlanan bir durum bu, sanirim ilk geldiklerinde nerede bulunduklarini tam kavrayamiyorlar sonucunda da boyle seyler yasaniyor...
queen
’abzurk’ ve ’velasil’ gibi kelimelerin turkcemizde olmadigini ogrenmesi gereken yazar. ’velasil’ zannettigi kelime aslinda velhasildir ve ek almadigi surece kelimelerde unlu dusmesi yasanmaz, ’abzurk’ gibi var olmayan bir kelime dolayisiyla sifatta olmaz... ’yok ben tdk ya inanmiyorum o ne ki diyorsa’ kendi bilir.
seyhmerat
asiri alkol ama durumunda da ortaya cikan hadisedir.gercekten olumune sarhosken ne yazik ki insan hafizasina hakim olamaz ve yaptiklarini hep baskasindan ogrenir.
angelus
esasında son derece faydalı bir atraksiyondur. bünyede yer edinmiş tüm boktan anılarının kaybolması için birebirdir ha evet bonus olarak güzel şeyler de unutulabiliniyor lakin dediğimiz gibi bonustur.
steroid
hafızam 4 defa resetlendikten sonra ne izlediğim yüzlerce filmi, ne çıktığım kızı, ne gittiğim yerleri ne de arkadaşlarımla yaşadığım tartışmaları hatırlar olmuştum. kötüydü.. hala hatırlamadığım bazı anılarımı arkadaşlarımdan veya annemden dinlerim.
(bkz: ekt)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol