topshop

queen
tarz kiyafetlerin alinabilecegi, sabanci holding’in turkiyedeki butun haklarini satyn aldigi, takilari ve ic camasirlari ile takdir toplayan magaza.
karpuzz
güzeli fazla güzel, çirkini de çok fazla çirkin olan lakin genellikle normal bütçeli öğrenciler için ucuz olmayan marka.

yani şunu demek istedim, bir topshop mağazasına gidiyorsunuz, güzel bir şort beğeniyorsunuz almalıyım kesin diyorsunuz etikete istemeden de olsa göz gezdirince bir anda şartlı refleks sonucu şortu elinizden atıveriyorsunuz; çünkü 10 santimlik kumaşa eşek yükü ile para saymayacak kadar aklı selim bir insansınız. belime havlu sararım daha iyi diyorsuz lakin modelin güzelliği de bünyenizde bir müddet oturmak süretiyle yer ediniyor. sonra daha ucuz bir şey bakayım, bari gelmişken bişi alayım diyorsunuz, 30 ytl’ye bir kazak gördünüz, ne ala. elinize aldığınızda dünyanın en osuruk kumaşından yapılmış en şekilsiz kazak ve en çirkin deseni görüp aynen yine şarlı refleks, bırakıyorsunuz. sonra ya takı, ya plaj çantası, ya babet ya da iç çamaşırı alıp marş marş daha farklı mağazalara doğru yelken açıyorsunuz, eğer o günü alışveriş günü olarak bellemişseniz.
hayirlisiartik
shaya grubuna ait olan, istenilen ciroya ulaşamadığından türkiye'den çıkan markadır. şu anda açık olan ve biri devralmadığı takdirde bir süre daha kalıp kapanacak olan son mağazası nişantaşındaki mağazasıdr, bu durum beni oldukça üzmüştür.

edit: imla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol