zara

0 /
queen
kaliteli ve hos seyler satan ispanyol giyim firmasi. mango ile tarzi benzeyen bagimlilik yaptigi soylenen marka.
independence
tarzinin ne oldugunu halen daha tam olarak cozemedigim bayan $arkici.bir gun dinliyorum sanat muzigi, bir gun dinliyorum turku.kararsizlikta kararli $arkicilardan sanirim.
esek sipasi
icinde envayi cesit giysilerin bulundugu, dunyanin taa obur ucunda bile ayni markanin kiyafet, parfum etc. bulabileceginiz tikilerin olmazsa olmazi, indirim zamanlarinda magazadaki fiyatlardan dolayi elim kolum dolu bi sekilde eve gelmemi ve dolayisiyla da moralimin yuksek olmasini saglayan firma
p t n
guzel urunleri de olan ama genel anlamda kalitesinden kusku duydugum ve tarzini biraz fazla metroseksuel buldugum magaza. klasik urunleri fena degil ama.
independence
ramazan boyunca yayinlanan tanri misafiri isimli programi sunarak her gece sahuru bele$e getiren sanatci.her sahurda bir unlunun evinde.mutfak masrafi yok, extradan bir de para aliyor, o da yetmedi kendi reklami da oluyor.bu ramazani da bedavaya getirdi, darisi diger ramazalarin ba$ina.
seyhmerat
türkiye’de çok az ürünü bulunan bulunanlarında bir çoğunun pahalıya satıldığı aslında mükemmel şeyler üreten güzel bir markadır. çok da pahalı değildir, keseye zarar vermez.
karpuzz
beğenilerek alınan bir ürünü mağazadan çıktıktan yaklaşık 20 dakika sonrasında ya da daha isabetli bir hesapla 30 dakika içerisinde 3 ayrı insanda görebilme riskinin fazla olduğu güzel bir marka.
adım başı mağazası bulunan diğer markalardandır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol