kadını ucuz gösteren şeyler

alorarola
ucuz göstermesinin yanında yorumlara göre değişebilecek ucube görüntüler de olabiliyor bazen..

örneğin;

elleri küçük olduğu halde sipsivri uzun tırnakta ısrar (kim de görsem hep aynı durum) eden veya gösteriş için giyilmiş apartman topuklar. ayrıca yürüyüşü de cabası.
nanahurra
düşük belli daracık pantolonun kemer kısmından fışkıran fazlalıklar.
hayır sevgili hanımlar, kilo sizi ucuz gösterir demiyorum. ha o da pis bişey, çirkin bişey, düşman başına ama kiloya rağmen oramı buramı açıcam, göstericem tutkusu ucuz gösterir. zira görülmeye değer olan güzel olandır. olmayanı daha bol giysilerle kamufle etmek hiç değilse bir parça zerafet şansı verir. kullanın bunu.
independence
yeni aldigi kiyafetlerdeki etiketlerin, halen kiyafetlerin uzerinde durmasi. hayir bakiyorum marka victoria s secret, fiyata bakiyorum 12 lira, anliyorum ki mahputpa$a cakmasi. cok ucuz gosteriyor bu durumda.

ve evet, direk ic cama$irina bakarim kiyafetin uzerinden bile. sirf bu yuzden rontgen i$inli gozler geli$tirdim, evrim evrim oldum evrimle$tim.
sipsi
yeşil fon üzerine sarı çizgili eşofman altı. kendisi pahalı olabilir belki bilemiyorum ama giyeni ucuzlaştıran bir hava yaratıyor bende.
epikuros
bu sabah şahit olduğum bir kombinasyonun aklıma getirdiği mevzudur. 25 yaş civarında bir kadın pileli diz üstü eteğinin altına sırıtmayacak bir çizme giymişti. üzerindeki gömlek ve ince bir hırkayla da bir işkadını edasına sahip bir şekilde sokakta yürüyordu. buraya kadar her şey normal ama kulaklarından fırlayan kablolarla müzik dinlediğini fark etmem tipini beş paralık etti gözümde. o kıyafette olan bir hatun sokakta kulağında mp3üyle gezer mi lan? sokakta kulaklık kulağında gezmek hep bir hippi işi gelmiştir bana. on üzerinden birbuçuk, rüküş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol