seksi seven erkekler derneği

darth sidious
henuz acilmayan fakat acilsa cok sayida uyesi olacagini dusundugum dernektir. seksi sevmek ayip midir bu ayri bir sorunsal olsa da toplum deger yargilari ve ataerkil yetistirilis tarzi erkegin cinsel acligini daha on plana cikarmistir. oysa hepimiz biliriz ve hatta cogumuz yasamistir ki uzerimize atlayan ve kendimizi sakinmak zorunda hissettigimiz cok sayida disi bizimle ayni havayi solumaktadir. bu tamamen toplumun erkeklere yukledigi bir roldur. sex konusunda konusulurken ya da abiyane tabirle abaza muhabbeti yapilirken ben cinsellik hakkinda konusmayi sevmiyorum diyen biri ibne olarak nitelendirilecektir ki seksi sevmemek psikolojik yada fizyolojik sorunun uzantisi olabilir.
expert3
yeterli sayida uye toplandikdan sonra ilk yapilacak yuruyusde atilacak sloganlar ne olur diye dusunduren dernek."seks yapmak hakkimiz soke soke aliriz","kahrolsun frijit yasasin nemfoman", "basi agriyan kadin istemiyoruz" benzeri sloganlar atan insanlara ne denli guvenilir o ayri bir konu.
queen
seksi sevmeyen erkek var mi ki uye olmak istemesin dedirtmis baslik... bilimsel arastirmalara gore uc saniyede bir seksi dusunen erkek populasyonuna ait insanlar tabiki de hurra seklinde hucum edeceklerdir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol