caroline kennedy

karpuzz
john f. kennedy’nin kızı ve camelot ailesinin hayatta kalan son üyesi.
son derece trajik bir hayatı ve bakınca isyanlara gark edesi ilginç de bir kaderi vardır.
washington beyaz sarayın şaşasında hayata başlayan bu hanımkızımız için işler sonradan sarpa sarmış. ikisi de siyasetçi olan babası jfk, amcası bobby kennedy’nin suikaste kurban gitmesinden sonra, üvey babası yunanistanlı armatör aristotle onasis vefat etmiş, daha sonra annesi jackie kennedy lenfoma’dan ölmüş, akabinde 1999’da erkek kardeşi john kennedy ise kendi kullandığı uçakta kaza sonucu eşi ile vefat etmiştir. bu abla ise hala yıkılmadan ayakta dertleriyle başbaşadır. ibretliktir helal olsundur.

columbia university hukuk mezunu. evli ve 3 çocuk annesi. siyasetçi. kennedy vakıf başkanı. hayır ve sivil toplum işleri gönüllüsü. büyük olasılık dahilinde senatör olması söz konusuyken kişisel sebeplerle çekildiğini ilan etmişti. obama’nın başkanlık seçiminde de destekleyici bir konuşması söz konusuydu.
daruga
her giydiği new york sosyetesince izlenen, ikoncan değil, gerçek bir moda ikonu, etrafındakilerin giydirdiği elitlerin tersine allah vergisi bir moda zevki olan kennedy ailesi ferdi. ne giydiği kadar nasıl öleceğini de merak ettiğim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol