mikrodalga fırın

0 /
jurist baran
besin maddelerinin atonlarini titrestirerek kinetik enerjilerinden isinmalarini saglayan,sadece porselen ve cam tabak icerisinde besin maddesi icine koyabilirsiniz.
jurist baran
eger tavukla karisik plastik yemek istiyorsaniz size bayagi yardimci olabilecek cihaz.yapmaniz gereken tavugu plastik bir tabagin icinde mikrodalga firina surmek,15 dk’ya ayarlamak ve beklemek.15 dk sonunda erimis plastik soslu tavugunuz hazir.eger yanmis,cok pismis tavuk seviyorsaniz bir 15 dk daha bekletebilirsiniz.bir 15 dk daha bekletecek olursaniz cihazinizin icindeki plastik soslu tavugun alev almasi muhtemeldir.
expert3
amerikada bir kadinin kedisini kurutmak icin kullandigi ve sonucta kedinin olmesinden sonra uretici firmaya tazminat davasi acip kazanmasi sonucu firmanin kullanma kilavuzuna "hayvanlari kurutmakicin kullanmayin" yazmasini saglamis alet.
huni delisi
içinde köpek kurutmaya çalıştıktan sonra üretici firmaya dava açabileceğiniz ve güzel bir mebla kazanabileceğiniz mucize icat.
bb
mikrodalga fırın için özel üretilmiş paketli patlamış mısırları şahane patlatan alettir. tadından yenmez valla.
independence
bu firinda isitilan yemeklerde her zaman icin bir eksiklik var benim kanimca, ama henuz ne oldugunu tam cozemedim. ate$in uzerinde isitilan yahut pi$irilen yemeklerin yerini asla tutmadigi ise tarti$ilmaz bir gercektir herhalde.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol