urun kullanım talimatları

anlamayanadam
aldiginiz herhangi bir urunun icinde ayri bir ek yada kutunun uzerinde bulunan urunu nasil ve nerelerde kullanabileceginizi belirten eklerdir.
armour
t box
tutan come on balenli sütyen talimatnanesi:


tutan come on nedir?


"firavun kime denir? cemre ilk denize mi yoksa havaya mı düşer? atmosfer neden uzaya uçup yok olmaz?" gibi soruların cevaplarını bildiğinizi varsayarak, tutan come on neye denir sorusunun cevabına geçebiliriz. tutan come on, t-box’un insanlığa bir hizmetidir. insanlık diyoruz çünkü tutan come on’dan sadece bayanların yararlandığını düşünmenizi istemiyoruz. sebep basit: insandaki motivasyon içgüdüsü. peki bu motivasyon aracını nasıl kullanmak gerekiyor?


1. soyunun. (şimdi böyle kuru kuru yazınca hiç de hoş görünmüyor olabilir ama tutan come on’la kuracağınız ilk temas için bu aşama çok önemli. lütfen belden üstünüzü soyunur musunuz?)
2. tutan come on’u ellerinizle (ayrıca ellerini kullanmadan bu adımı gerçekleştirenleri hayatta harikulade sürprizler beklemektedir, bunu unutmayın) kendinize en uygun gelecek şekilde göğüs bölgenize yerleştirin.
3. giyinin. (tabii ki burada da aslında size emir vermek istemiyoruz. keşke hep böyle kalsanız. ama toplum buna hazır değil. şimdilik idare ediverin.)
4. gezin, dolaşın, eğlenin, eğlendirin.
5. son.


boxer talimatnanesi:

çıplaklık tabii ki çok güzel bir şey. ama sizin de çok iyi bildiğiniz sebeplerden ötürü duşta (yalnız) geçirdiğimiz dakikalar hariç hiçbir zaman tam olarak çıplak olmamamız gerekiyor. fransızların bu konuda da bir fransızlık yapıp, bütün dünyanın aids dediği o illete sida dediğini biliyor muydunuz sevgili t-boxer kullanıcıları? genel kültürünüze bu minik katkıyla uyarılarımızı nihayetlendirirken,
t-boxer’ın vatana millete hayırlı olmasını diliyoruz.

iyi giyişler, iyi çıkarışlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol