kokoş kızların örgütlenip sözlüğü basmasi

darklord
ben dahil, sozlukteki kokos kizlar du$manligini hazmedemeyen aptal sari$in guruhunun orgutlenip sozluge baskin yapma istemeleri durumudur. "bizim hakkimizda oylee $eylerii yazaanlar sizmisiniz yanieeaaa" $eklindeki girebilecekleri olaydan "ufff beguueeeem ay zikmedikleri yerim kalmadie sende durum nasil canikom" $eklinde cikmalari muhtemeldir.
webgum
bol bol cumle dusuklugune sebebiyet verebilecek bir durumdur. ayrica laf dalasina girip ortami bulandirabilirler. noktalama isaretlerindeki bozukluk, harfleri tamamlamada yasanan sikintilar ve gitgide forum ortamina donebilecek sonuclara meydan vermemek adina sozlukte bir kokos firewallu olusturmak gerekmektedir.
crysania
"oha faan oldumm.."formatindaki entrylerin cogalmaya baslamasiyla anlayabilecegimiz hadisedir.ki bu iskenceyi sozluk bunyesine yasatmak, toplu olumden farkli birsey degildir..ya da 2. secenek olarak kokoslarin lizozomlarini ayni anda harekete gecirecek bir formul bularak bu fani dunyayi ebediyete kadar terk etmeleri saglanabilir.(bkz: what a wonderful world)
smart
pek mumkun olmayan bir hadisedir.
kendisi madem kokos ve de bos bir sahissa comezlikten cikamaz ve asla buralarda dolasamaz.kimseler korkmamali boyle bir faciadan.
ludingirra
baş ayarmatörün, hepsini bastığı yerden yavaşça kaldırıp, ellerine birer uçuş bileti tutuşturup ait oldukları yere halaylar eşliğinde büyük bir zevkle göndermesiyle son bulacak hadise.
salome
kisisel bir baslangic ile evimde turkce sozluk bulunmadigini bana gostermis ve utanmami saglamistir bu kokos kizimiz veyahut kizlarimiz. efendim ben "kokos" kelimesini "kokona" dan kesilip bicilmis uydurma bir kelime zannederdim yillardir, soyle bir sozluge bakayim var midir asli astari dememle kitapligimi karistirmaya baslamam bir oldu; inanir misiniz portekizce sozluk bile var lakin turkce sozluk yok, kardesimin odasini kolacan ettim ordan da cikmadi. kendimi mi suclasam internet denilen yuzyilin mucizesine mi bok atsam bilemedim. neyse sanirim saptirmaktayim konuyu bahsi gecen "kokos" umuzu buldum ben, elbette eksi sozluk, tdk, kulaktan dolma bilgi alisverisi yardimi ile kokos’un var oldugunu anladim; tdk’ya gore -ki benim itimadim cok da genis sayilmaz kendisine haddime dusmeyerek- "asiri suslu, birbirine ’uyumsuz’ giysiler giymeyi seven" anlamina gelir imis, iste eksi de orda burda ise benzer bir tanim ile "suslenen, puslenen, kendisine bakan, hatta markaya duskun" kisi anlamini tasidigi iddia edilmis.simdi gelelim bu kizlarimizin orgutlenmesine ve sozlugu basmasina;- illa kategorize edecegiz ya uyumsuz davranmak olmaz- sozluk kimin elindeki kim gelip basiyor? belirli bir kitle mi var? punk kizlar sozlukteki cogunlugu olusturmakta gotik kizlar ile el ele vermis (yoksa onlarda mi birbirine dusman? vallahi ben bu ayrimlari pek bilemiyorum oyle farz-i mahal gidiyorum) de kokos kizlar teskilatlanarak sozlugu ele gecirmeye veyahut sozlukte kaos olusturmaya mi gelmisler? anarsist ruhlu mu olur kokos kizlar? "gotikler kokoslara karsi", "asi geclik suslu genclikle savasmakta", "kokos kizlar prada takarlar (canta yani)", " kokos kizlar sozluge giremesin kampanyasi", "zenginlere olum" (ah pardon bu araya girdi)... soyle bir dusundum de ben de kokosum yasasin bir kategoriye sokabildim kendimi. simdi sira orgute uye olmakta!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol