michael moore

nick nicki nickince
kendisi ficus adli bir bitkinin new jersey eyalet ba$kani olmasi icin cok buyuk ugra$lar vermi$tir zamaninda, ve bir county’de amacina ula$ip rakibinden daha fazla oy toplatmi$tir bu saksi bitkisine. michael moore bu bitki icin garip propagandalar yapmi$tir:

- ben o kagitta ficustan ba$ka oksijen uretebilen bir aday gormuyorum.
- diger adaylar nefes alip verirken oksijen tuketip karbondioksit uretiyorlar. peki ficus ne yapiyor? o adaylarin urettigi karbondioksidi yok edip tekrar oksijen uretiyor; yani digerlerinin pisligini temizliyor.

yukarida adi degil ama bahsi gecen tek bir county’de ficus diger adaydan daha fazla oy aldigi icin yetkililer sonuclari aciklamaktan kacinmi$lardi, bunun uzerine micheal moore ’halk orada adaylardan birini gormektense bir saksi bitkisini gormeyi tercihe diyor’ demi$ti de etkisinden bir gece cikamami$tim.

zaten ficusun yerine secilen ba$kan mr. mcgreevey iki sene sonra odasinda erkek arkada$iyla seks yaparken yakalanmi$ti ve gorevinden istifa etmi$ti. ancak bu ki$i daha sonra gorevine geri dondu...
thewall
bazen acaba bu da "global bir numara" mı dediğim adam.

bush söylemediği laf kalmamıştır, birçok yerde bush un içine s*çmıştır hatta. ama bi insan bu kadar bi devlet başkanına yüklenebilir mi sorusunu da o koca gövdesiyle beraber taşımaktadır bence...eğer bir insan bunu yapabiliyorsa dünyada 5.999.999 tane ebleh yaşıyor diyebiliriz. ya da başta yazdığım komplo teorisi geçerli. sonuç olarak ya sistematik bi şekilde kandırılıyoruz ya da su katılmamış eblehiz. bir diğeri için (bkz: hugo chavez)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol