trt el türkiye

alorarola
adalet ve kalkınma partisi’nin "yüzümüz batıya dönük olsa da sırtımız doğuya dönük değil" sözleri ile açılışı yapılan, fakat her ne kadar bu sözlerin bir motto’dan öte aslında gerçekte sırtımız batıya dönük, yüzümüz trt el türkiye ile doğuya dönük mantığı çerçevesinde medine dilenciliklerine olan yatırımlarının yönünde gazze ve kudüs’ü de çok farklı kullanarak amca çocukları beni israil’e bir göz dağı mahiyetinde, bu bölgeye kurtarıcı misyonu güden yaftaları ile, dolmabahçe’deki başbakanlık çalışma ofisi’nde düzenlenen bir törenle gün itibari ile yayın hayatına başlayan çok lazımlıkimtiyazlı kanal. imtiyazlı efendim şöyleki; arapça adı altında zannediyorum ki misyonerlik görevinin devlet statüsünde kurcalamalara ön ayak olabilecek bir kanal gibi.

ayranımız yok içmeye tahterevanla gidiyoruz sıçmaya, vatana, ayrıcana kendini yönetemeyen 350 milyon nüfuslu arap dünyasına hayırlara vesileylen muvaffak edici hedaye kanal.

araplar bizi tarihte her vurduklarından ve osmanlı etki ve eserlerini yok ettiklerinden beri, hala daha neden bu kadar kıçları yalanıyor dedirten fuzuli yatırım.

(bkz: hamdolsun siyaseti)
(bkz: abdestli cenabet)
(bkz: göt yalamak)

(bkz: israf)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol