tumay dersanesi

callow
Ankaranin taninmi$ dersanelerinden birisidir.beni asil dumur eden konu, dersanenin bu seniki öss biricisine ödül olarak 1 adet son model traktör hediye etme dü$üncesine giren ankaranin ilk dersanesidir.
callow
Dersanenin siralamasinda ikinci olana 1 adet romork vermeyi du$unen dersane, sonuncuya ne vereceklerini aciklamamakta israr etmelerine ramen ele gecirilen dersanenin kostebegine yapilan iskenceler sonucu dayanamayip yaptigi aciklamada dersane sonuncusuna bir torba gubre vermeyi du$undukleri ogrenilmi$tir.
imgoindeeperunderground
yapilan aciklamalardan anlasildigi kadariyla ziraat odasi baskani kendisinin bindigi mercedes televizyonlaryn cok konusulan seylerinden biri haline gelince "bende etrafa biraz traktor falan dagytayym da aslynda traktorden oyle uzak olmadygym belli olsun" gibi bir dusunceye kapylmys. verilecek olan gubreye alan arkadasyn dikkat etmesini tavsiye ederim nitekim gubrelerin uzerine uyary olarak yazylan "yykama suyu ile cykmaz" yazysy icindeki katky maddeleri icindir ve su demektir; ne ekerseniz bu katky kimyasallaryny da yiyeceksiniz ve elbet bir gun kanser olacaksynyz.
darklord
evet dogrudur dersane binasinin onunde janjanli bir $ekilde suslenmi$ alli gullu bir traktor var. gormek isteyenler ankara sakarya meydani bayindir caddesini bi ziyaret edebilirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol