cem köksal

marjinal
gectigimiz mayis ayinda set me free isimli muhtesem bir album cikarmis olup, albumun vokallerini murat ilkan davulda ise aykan ilkan in yer aldigi, winding road isimli sarkisi mutlaka dinlenmesi gereken gitar virtuozu, buyuk muzisyen.
insomnia jim
taninan gitar virtuozlerden biridir mimar sinani mezunu oldugunuda duymustum.
http://www.cemkoksal.com .
kesinlikle dinlenmesi gereken bir gitarist.
troy
her yonuyle mukemmel bir gitaristtir.ozellikle tekniksel olarak ictenlikle saydigim sayili kisilerdendir.ancak genel olarak bakildiginda malesef rock ozentisi piyasa bozuntusu aptallarin "malmsteen taklitcisi" tabiri ile anilmaktadir.bu durum icler acisidir ve siddetle kinamaktayim.
darkofdirt
kalbim bomboş isimli şarkısını dinlerken beni ağlatan gerçek sanatcı.muratın mükemmel yorumuyla tadına doyulmaz bir albüm olmuş.bu arada yeni albüm çalışmaları yapıyor heyecanla bekliyorum
376
efendim ülkemizde gitarı esaslı çalan insanlardan biri olmasının yanı sıra, götü kalkık bir insan oldugu yönünde duyumlar aldığımız çalgıcı.
matem
cem köksal - siyah beyaz masallar (2007)

cem köksal - 01 - uyanış
cem köksal - 02 - ev
cem köksal - 03 - dışarıda
cem köksal - 04 - oyun
cem köksal - 05 - haset
cem köksal - 06 - masal
cem köksal - 07 - tutku
cem köksal - 08 - kaçış
cem köksal - 09 - veda
cem köksal - 10 - valse a rosenthal.
vermidon
’blood on blood’ gibi mükemmel gitar ve vokal performansı içeren bir şarkı yapıp dünyaya ’bakın lan türkiye’de neler var’ dedirten malmsteen hayranı alman lisesi mezunu gitarist.
gitara klasik tarzda ’bach’ etkileriyle başlayan ve o dönemlerde aldığı ’malmsteen’ albümüyle çok sayıda notayla akılda kalıcı melodiler yakalanabildiğini görmüş ve kendini o yönde geliştirmiştir. ayrıca kendi tasarımı olan ve shark adını verdiği gitara sahiptir.
mutant
gitar çalışını, tarzını taktir ettiğim bir gitaristtir. dış görünüşünü çok sert ve soğuk buluyordum, geçen haftalarda soner olgunun tv programında konuktu. anladım ki o kadar soğuk bir adam değilmiş be.
wasteland
shark ismini verdiği kendi tasarımı bir gitar kullanan,fakat en üstteki kalın mi telini kullanmaya üşenen, dünyada tanınan fakat ülkemizde belli bir kesimin tanıdığı şahsen benim dinlemekten çok zevk almadığım gitarist

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol