kaspersky anti virüs

0 /
cleirvoyant
yuklemezseniz eger ozellikle bu gunlerde cok pisman olacaginiz anti-virus programidir. 2006 beta versyonu sure kisitlamali olarak ucretsizdir simdilik.
kunteper
yüklendiğim ilk gün bulduğu trojanları "viyk viyk" diye bağırarak gösteren ve beni oturduğum yerden sıçratan anti virus programı...
armes
çalıştığı zaman bilgisayar da çalışmaya olanak vermeyen program çok yavaşlatır.bunun yanında baba programdır virüsleri tek tek yakalar paket yapar size sunar bi de arada bi vıyaklar insanı korkutur ama olsun.
okidoki
ya rakı sofrasında zeki müren, müzeyyen senar dinlerken virüs bulan ve ürkünç sesiyle masadaki herkese bu sese içilmezmi abi diye fondip gazı veren virüs programı
toxin
antivirüs programlarının en iyisi bence fazla kasmıyorda bilgisayarı yeni versiyonlarını merakla bekliyoruz.
capt it all
hakkında bir ton virüs ürettiği dedikoduları dolanan firma ürünü. yok sadece kasper temizliyormuş, yok başkası bilmiyormuş, yok illa kasper almalıymışız. bilemiyorum şahsiyetsizlikle mi para kazanıyorlar ama çok sağlam olduğunu belirtmem gerek.
van ness
bar kapısındaki bodyguard lar gibi bilgisayarın bekçiliğini yapan damsız içeri almayan çok sağlam anti virüs programı. tek sorunu çalışırken bilgisayarı anormal yavaşlatması.
rdm
umutsuz anti virüs arayı$larım sırasında kurduğum, 1 saat sonra tekrar kaldırdığı a.v.
kurduktan sonra internette gezmek, msn kullanmka, flashget ile her hangi bir $ey indirmek resmen i$kence oluyor.
bunu yapan abilere sormak isterdim, ie ya da firefox un web browser olduğunu muhte$em programınıza neden bildirmediniz arkada$ım? lan bir anti virüs programı, ie yi açmak istediğinizde " iexplorer.exe internete bağlanmak istiyor babacım sen ne diyosun bu i$e?" sorusunu sorar mı? ne yapcaz peki notepad den mi nete bağlancaz?

velhasıl arayı$larımın bo$ olduğunu görüp $irinlik muskası nod32 ye geri döndüm. çok mutluyuz!
sirinsem gunahim ne
yasal kopya satın almazsanız bağlantıyı zehir etmek için elinden geleni ardına koymayan şerefsiz.

tarama için 5 gün sonraya gün vermesi de cabası.devlet dairesi sanki
acilin ben yazarim
virüs tarama işleminin kesinlikle gece yarısı yapılmaması gereken program. o nasıl bir sesdir ay aman allah’ım. apartman gecenin üçünde evinize geliyor, yaratıklar evi istila etti sandık diye, viiiiiiyyyyyyyııııııııkkkkk diye bir çığırtı ile dağlar taşlar hizaya geliyor, sanırsın virüsü bağırarak kovuyor pezevenk. buldun sil, nee bağırıyon.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol