süheyl ve behzat uygur

376
’’bir insana yapilacak en esasli iskence nedir’’ diye sorsalar , o sahsi bir odaya kilitleyip aksama kadar suheyl&behsat uygur kardesleri izletilmesidir dedigim dusuncenin basrol oyuncusu olan agziyla sican igrenc biraderler..
(bkz: tiksinc biraderler)
swastika
bu elemanlar artik miatlarini doldurdular gibi geliyor bana..kendilerine espriyi bulamayan kardesler desek yeridir hani..acilen sov dunyasindan aforoz edilmeliler.
seyhmerat
bir turlu begenimi kazanamamis iki tiyatrocu insan, babalarinin yaninda sifir denilecek kadar mizah yetenekleri yok, ayrica komik olma cabalari da bosa pek beceremiyorlar. nerede sacma sapan yarisma programlari var orada da bunlar var.
maliyeci
babalari nejat uygur olmasaydi bir filmde figuranlik bile yapamazlardi kanisindayim ben.ozellikle suheyl uygur’un oyunculuk yetenegi daha zayif.
darklord
prezervatif`in icad edilmediği m.ö bilmem kaç yılında nejat uygur denilen komedi insanının "ben ettim siz etmeyin" tadında ki evlatları. sormak isterdim nejat amcaya hadi prezervatif yok o dönemler bari dışarı boşalsaydın be adam!
parabola
babalariyla küs olan iki kardes. sirf annelerinin gonlu olsun diye, bir kac programlarina cikartiyorlar. hayirsiz evlatlar.
muque
komik olduğunu zanneden biraderler.hele behzat olanı eskiden biraz daha adam akıllıydı ama şimdi ikisinin de tedavülden kalkması gerektiğine inanıyorum.
rapunzelkibritsatar
bugün ankara-şaşmazda, bir avmnin açılışına konuk oldular. ben randevu saati gelene kadar oyalanmak için izledim. hayatımın en anlamsız dakikalarında, rahat üçe oynar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol