defne joy foster

0 /
independence
vj, program sunucusu, radyocu, dizi oyuncusu ve benzeri pek cok marifeti incecik bir bedene sigdirmayi ba$arabilmi$ hiperaktif cikolata kiz.enfes bir $ey.
zerkalo
sempatikliğinin, içi içine sığmayan afacan tavırlarının, neşesinin, kendisiyle, başkalarıyla, hayatla olan barışıklılığının,ruh güzelliğinin kaynağına dair ettiği bir cümle ile yüreğimi parçalamış beni benden almış dünya tatlısı insan.
stella
davranışları, bir zamanlar tanıdığım bir insana inanılmaz şekilde benzeyen kişidir. sonradan öğrenilmiştir ki bu iki kişi zamanında arkadaşmış.. her neyse, çok sevimlidir, uçuk kaçıktır, tv’den görmek bile benim için ufak çaplı bir sevinçlilik durumu yaratır.
mitili
televizyonda görüldüğünün aksine sessiz sakin, hatta sevimsiz bir insan izlenimi bıraktı bana. ama kalça on numero.
tasarimharikasi
inanamıyorum, hayatını kaybetmiş. daha iki gün evvel kadın dans ediyodu bilader. bir dakika sonra ne olacağını kestiremiyosun cidden. rahmet olsun.

edit: bu arada vakit gazetesinin allah belasını versin! bunlar insan değil yemin ediyorum değil. vefat etmiş kişilerin nereye gideceğine kadar kendileri karar veriyo ahlaksızlar.
joy
ölüm onu genç yaşında, en güzel yıllarında buldu...allah tüm sevenlerine sabır versin.mekanı cennet olsun neşeli kızın.
independence
lan sozluk, seni hic sevmedim ben bugun. senden ogrendim bu lanet haberi bugun, yuzune bakasim gelmedi daha.

inanilmaz sempatik bir insandi, cilgincasina enerji doluydu. allah sevenlerine sabir versin, mekani cennet olsun.
independence
haberlere gore astım hastasiymi$ ve surekli ilac kullaniyormu$ bu sebepten. dun arkada$lari ile taksime cikmi$ ve ilac almi$ olmasina ragmen uzerine bir de alkol almi$. sonra bir arkada$inin evine gitmi$ler ve orada burnundan kan gelmeye ba$lami$. 112 acil servisi arami$lar ama nafile, ambulans gelen kadar coktan hayatini kaybetmi$.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol