caner gibi ağlamak

0 /
webgum
ota boka gozleri dolan bir erkek. cocuklarin- buyuklerin dalga konusu olmustur. medya maymunu insanlardan biridir.
cadalosse
oyunculara tas cikaracak kadar iyi aglama numarasi yapan, tv kanallarinin oyuncagi ve insanlarin diline sakiz olan tulin delisi..
sinirsahibi
yumurtanin sag yuzeyi ipana ile fircalandiginda nasil civcivin s.kinde degilse sozkonusu hareket de, bunyelerde civciv etkisini yaratmistir ki anksiyetik vakamiz caner, basliga konu olan eyleminden sonuc alamayarak kafasinda bardak kirma yoluna gitmistir.
angelus
az önce "ulan caner yapıyosa ben de yaparım lan" deyip kendimi kastığım, ve fakat yapamadığım ağlama şeklidir. demek ki herkes her şeye vakıf olamıyormuş. misal bi arkadaşım da dirseğini yalıyabiliyodu, ben onu da deneyip becerememiştim.
independence
az once denedigim $ey.dilimi dudaklarimin ucuna kadar getirebilidim, her $ey oraya kadar harika gitti ama o dudaklarin ucunda dili yuvarlak hale getirmek yok mu, i$te bir onu ba$aramadim.sonra aldim ansiklopediyi elime inceledim, edindigim bilgiler $u $ekildeydi.

-dilini dudaklarin ucuna kadar getirip silindir $ekline sokabilen uc canli varmi$ dunyada.birisi bukalemunlar, yakaladiklari sinek bocek ve benzeri mahlukati dilleri ile ezerek yiyebilmek icin, bir digeri kurbagalar ki onlar da bukalemunla ayni $ekilde avlarini ezerek oldurebilmek amaciylaymi$.bu iki cins canli yagmur ormanlarinda ya$iyorlarmi$.

ucuncu canli ce$idi ise canerisus ismi ile anilan ve insana cok benzeyen canlilarmi$ ancak soylari tukenme tehlikesinde bulundugu icin koruma altina alinmi$lar.bir sure sonra zaten soylari tamamen tukenmi$, ancak bir rivayete gore arabistanda bulunan petrol zenginlerinden birisi dunyada bir tane kalan canerisus u kacirarak gemi ile dubai limanina getirtmek isterken gemi marmara aciklarinda batmi$.gemide bulunan son canerisus’tan ise hicbir $ekilde haber alinamami$.canerisus’un dilini dudaklarinin ucunda yuvarlamasinin sebebi bukalemun yahut kurbaga mahlukatlari gibi avlarini oldurmek degil, insana son derece benzer bir $ekilde aglayarak di$ilerini cezbetme cabasiymi$.

canerisus isimli insana benzeyen canlinin di$ilerine tulinisus ismi veriliyor.
redcrow
en önemli kural ağlarken düşünmeyeceksin..!

bak yineliyorum, en önemli kuralı budur caner ağlamasının.

kafan öyle boş, hareketlerin öyle tutarız olacak ki hiçbir şey düşünmediğin gözlerinden belli olacak. ben napıyorum yaaa, çirkin görünüyor muyum acaba, kanal paramı hemen verir mi, sümkürsem mi, biraz daha içten ağlasam tülün’i dilleyebili miyim, evde yemek var mı? gibi düşüncelere gark olursan o ağlayış caner ağlayışı olamaz. gamsız bir yitik olmaktan çıkar, insani duyguları ve acabaları olan sıradan bir homo sapiens olursun.

ne yapmak lazım peki?

kafadan ağlamaya başla. ar, haya, namus, karizma, izzet i nefs, duygu, insanlık gibi meseleleri kafana takmadan boş bir dilimin içine bırak kendini. gerçekten tüm bunlardan nefsini uzaklaştırır, tam anlamıyla bir hiç olmayı başarırsan bil ki caner gibi ağlıyorsun.

yok olmadı yapamadım dersen, o ağlama başka bir katagoride değerlendirilir. ibrahim tatlıses olursun, best model ohhh the word güzeli gibi muamele görürsün. adam gibi ağlama sakın.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol