3 milliyetçi kızın pkk ya cevabı

independence
youtube’da az once denk geldigim video, tam mitili’lik bir $ey, kacirmi$ kendisi yazik.

3 genc kiz bir $arki e$liginde vatani milleti ve askerlerimizi son derece narin, son derece kibar ve son derece duygusal bir $ekilde koruyor, savunuyor, vatani kurtariyor. izlenmesi ve ibret alinasi bir video.

link $u $ekilde;

http://tinyurl.com/ydgaqa9











izledin mi?

hah tamam o zaman.

ulan gotune e$ofmani gecirip iki uc kafiye ile cumle kuran her zilli kalkip video cekip vatani kurtarabilseydi, kurtulu$ sava$inda cepheye mermi ta$iyan kadinlarimizin ismi kerize cikardi. bu nasil bir siktigimin mantigidir ki lay lay lom sesleri e$liginde ve en beteri el kol hareketleri ve kufurlerle bir kac delirmi$ kiz cocugu cikip boyle bir $eyi kendilerine hak gorebiliyor? bu hangi durumdan ustune vazife yuklemek olabilir ki kimi $eyler bunca ucuzla$tirilabiliyor? git sevgilinle sevi$, dagda bayirda ot topla ne bileyim papatya fali bak, bari bu ugurda istisnasiz her gun canlarini veren insanlarin yaptiklari gorevi lackala$tirma, sinemaya git, ali$veri$e git. illa bu konu ile alakali bir $eyler yapmak istiyorsan nefes vatan sagolsun’u izle, bunlarin gerizekali embesil $arki sozleri ile olmadigini, biraz da göte gerek oldugunu anla, idrak et.

genc kizlarin bu kadar ucuzla$abildigini goren terorist bile gotunden gevrek gevrek guluyordur.

"bizi oraya getirtmeyin."

lan bir gidin allahinizin a$kina. teroru gectim, o cografyanin iklim $artlari bile uc dakikada sizi gotunuzden osurtmazsa ben hicbir $ey bilmiyorum.

bir de gecirmi$ler altlarina e$ofmanlari, hey allahim.


edit: videoyu yoruma da kapami$ ibi$ler, ne guzel $eyler yazasim vardi oysa ki.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol