3 milliyetçi kızın pkk ya cevabı

independence
youtube’da az once denk geldigim video, tam mitili’lik bir $ey, kacirmi$ kendisi yazik.

3 genc kiz bir $arki e$liginde vatani milleti ve askerlerimizi son derece narin, son derece kibar ve son derece duygusal bir $ekilde koruyor, savunuyor, vatani kurtariyor. izlenmesi ve ibret alinasi bir video.

link $u $ekilde;

http://tinyurl.com/ydgaqa9











izledin mi?

hah tamam o zaman.

ulan gotune e$ofmani gecirip iki uc kafiye ile cumle kuran her zilli kalkip video cekip vatani kurtarabilseydi, kurtulu$ sava$inda cepheye mermi ta$iyan kadinlarimizin ismi kerize cikardi. bu nasil bir siktigimin mantigidir ki lay lay lom sesleri e$liginde ve en beteri el kol hareketleri ve kufurlerle bir kac delirmi$ kiz cocugu cikip boyle bir $eyi kendilerine hak gorebiliyor? bu hangi durumdan ustune vazife yuklemek olabilir ki kimi $eyler bunca ucuzla$tirilabiliyor? git sevgilinle sevi$, dagda bayirda ot topla ne bileyim papatya fali bak, bari bu ugurda istisnasiz her gun canlarini veren insanlarin yaptiklari gorevi lackala$tirma, sinemaya git, ali$veri$e git. illa bu konu ile alakali bir $eyler yapmak istiyorsan nefes vatan sagolsun’u izle, bunlarin gerizekali embesil $arki sozleri ile olmadigini, biraz da göte gerek oldugunu anla, idrak et.

genc kizlarin bu kadar ucuzla$abildigini goren terorist bile gotunden gevrek gevrek guluyordur.

"bizi oraya getirtmeyin."

lan bir gidin allahinizin a$kina. teroru gectim, o cografyanin iklim $artlari bile uc dakikada sizi gotunuzden osurtmazsa ben hicbir $ey bilmiyorum.

bir de gecirmi$ler altlarina e$ofmanlari, hey allahim.


edit: videoyu yoruma da kapami$ ibi$ler, ne guzel $eyler yazasim vardi oysa ki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol