köpek sahibi olmak

queen
hayvan beslemek her zaman cok buyuk bir mutluluk kaynagi bence. kesinlikle kopekler cok sadik hayvanlar... veterineri, yuruyusu, oyun oynamak istemesi, ilgi beklemesi bana asla kulfet gibi gelmedi sadece tatile giderken inanilmaz bir vicdan azabi cekiyorum o kadar...
amygdala
guzel bi sey tabi.genelde evde ’ay haliyi pisler o sey’ ’o bu eve girerse ben cikarim’seklinde diyaloglara gebedir ama deger tum bu bas agrisina.
expert3
evde bir kopeginizin olmasi durumu, onu sevmek gun icinde yasanilan tum stresli olaylari unutturur ama dikkat edilmesi gereken yonleride vardir. oturdugunuz koltugun yanina gelip elinizi zorla kafasina koyduruyorsa ve elinizi cekerseniz burnuyla tekrar sevilmek istedigini soyluyorsa sizin hakiminiz olmustur. saka veya gercek size zarar vermek isteyen birine havlamasi ya da ustune atlamasi ise gercekten sizi ne kadar sevdigini gosterir. kisacasi "bitanem seni cok ozledim." diyorsaniz sansli insanlardan birisiniz.
independence
soguk havalarda kendinizden once onu yorgan altina sokarsiniz.hatta cikip ona hirka yahut benzeri yunlu $eyler satin alirsiniz.siz nasil olsa isitabilirsiniz kendinizi, ama o sizin onu isitmaniza muhtactir.bunu bilerek davranmak zorundasinizdir.
yoncash
sizi onu terk etmediginiz surece sizi terk etmeyecek arkadas sahibi olmak.sizi karsilayanlardan once onun tarafindan cilginca sevgi gosterileri ile yere yapistirilip yalanmak.dort ayakli soparin sizi herkesten kiskanmasina katlanmak.
insanat
eğer bahçede bakıyorsanız kışın fena halde vicdan azabı çektiren ve içeri alsam mı almasam mı çelişkisiyle yaşatan durum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol