arabayla depremden kaçmak

independence
rdm tasvirli 2012 isimli filme bakarsak gayet kolay bir olay.

entry $u, once alakali kismi okuyun;

#894479

demek ki neymi$?

eger amerikaliysan ve fay hattinin yirtilmasi boyle kuma$i yirtar gibiyse, yani e$ zamanli degil de fermuar acarmi$ gibi bir $ekildeyse ve altinda da limuzin varsa, o zaman birak depremden kacmayi o arabayla uzaya bile cikarsin bir ucurmun ucundan hizli bir $ekilde havaya dogru 90 derecelik bir aci ile firlarsan. amerikali olman gerekliligini yinelemek istiyorum bu esnada ama. misal turk olsan fay hattinin yarigi direk senin bulundugun bolumden ba$lar, tam oradan ayrilir, sen de "ananskimlannoluyozlanolmalolanminakoyumya" nidalari e$liginde magmaya kadar durmaksizin ilerlersin, ama yok amerikaliysan yukarida saydigimiz her $eyi yapma kudretin zaten damarlarinda akan asil kanda mevcuttur, bas gaza kurtul.
rdm
olabilitesi sıfır sanırım bunun. lavlardan kaçarsın, silahlardan kaçarsın, eski sevgiliden bile kaçarsın ama deprem lan bu! sen zaten o deprem anında o yıkımda araba kullanabiliyosan zaten sivil de git f1 pilotu falan ol. öyle mal mal kitaplar yazıp hayatını sikme.
ya da şöyle diyelim madem. eeeey hollywood senin kahramanın arabayla depremden kaçabiliyosa ve benden bunu yememi bekliyosan sende benim kahramanımın kalelerin burçlarına falan zıplamasını yiyeceksin. kısasa kısas.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol