14 eylül 2009 türkiye sirbistan maçı

orqn
yaklaşık 1 saat 10 dakika sonra(22.00) başlayacak ve ntv ekranlarından canlı yayınlanacak maçtır.eurobasket 2009 da elemeleri de sayarsak 10 da 10 yapan 12 dev adam favori tabi bu maçtan önce;ama sırplar da çok genç ve azimli bir kadroyla gelmişler.2.tura çıkmış olmaları zaten onların da iyi bir takım olduğunu kanıtlıyor.bakalım sonu ne olacak!
independence
ilk yarida hidayet turkoglu’na ragmen cok guzel oynadi bizimkiler. hele son saniyedeki kendi yarisahamizdan cikarip basketi bastigimiz saniyeler enfesti. cok basket kacirdik, ozellikle serbest ati$larda tamamen fiyaskoyduk ama ona ragmen ilk yariyi onde bitirdik ve cok guzel oynadik. yok ben oynamadim ama ben de cok guzel izledim mesela.
independence
cok rahatlikla alabilecegimiz mac, sirf hidayet yuzunden uzatmalara kaldi. cok riskli bir durumdayiz, maci kazanma ihtimalimiz sadece %50.
heddodepaso
sistemi bize oldukça benzeyen sırbistan’ı uzatmalarda yakaladığımız 5-0lık seriyle yendiğimiz maç. iki takım da savunma ağırlıklı basketbol oynayıp, hücumda oyun kurucusu ve bir uzunuyla yüksek postta ikili oyunlar denedi maç boyunca. sırbistan zaman zaman nenad krstic’i pota altında kullanmayı denese de her zamanki gibi pota altını iyi savunmamız onları dış şutlara zorladı. sırbistan son çeyrekte bu kadar kötü şut atmasaydı muhtemelen biz de hidayet’in 16da 1 saha isabetiyle sadece 4 sayı ürettiği bir maçtan yenik ayrılırdık. maçın yıldızı kanımca 22 sayı, (7/12 saha içi isabeti ve 4/6 üçlük) 11 ribaunt, 1 top çalma ve 2 blokla oynayan ersan ilyasova’ydı. ayrıca 10u ömer aşık’a ait 13 serbest atış kaçırmamız maçı zora sokmamızı sağladı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol