şeytanin özellikle ramazan ayinda akila girmesi

independence
vay $erefsiz vay diyerek ba$lamak isterim sozlerime;

$eytan efendim bu, kahpenin de kahpesi, pu$tun da pu$tu. ustelik $eytana kahpe yahut pu$t yazabiliyoruz ve avukatlar bize ula$ip "muvekkilimiz hakkinda yazmi$ olduklarinizi silin yoksa sizi dava edecegiz" tadinda $eyler soyleyemiyor. ya $eytanin avukati yok, ya da var ama bizi siklemiyorlar, bilmiyorum.

durum $udur ki, bu $eytan ibnesi ozellikle ramazan aylarinda ve imsak ile iftar saatleri arasinda insanin aklina ozellikle seks temali olmadik $eyler sokar. kel alaka zaman dilimlerinde daha once sevi$mi$ oldugunuz insanlar gelir akliniza ve hatta o sevi$melerde uygulanilan pozisyonlar birer birer hatirlanir. hani hatirlamak da oylemesine bir hatirlamak degil, hd teknolojisinde film izlercesine bir hatirlamaktan bahsediyorum. i$te o zaman dilimlerinde uygulanmasi gereken en kolay ve en guzel $ey hayalinizde quasimodo’yu canlandirip kendinizi ona su veren iyi insan rolune sokmanizdir. lan ona su veren kariydi demeyin arkada$im, hayal lan bu, $eytanin hayalini alt etmek amaci ile kurulan bir hayal.

iftardan sonra da kendisine bol kufur etmek insani zinde tutar, bilginiz olsun.
nevarkiyani
ramazan ayı gibi mubarek aylarda tüm kötü ruhani varlıkların ve şeytanların zincire vurularak kotuluk yapılmasının engellenmesi üzerine ozlenilmesi durumudur ki heralde başka bir açıklaması yok gibidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol