ahmet reyiz yılmaz

with all my love
her bir tarafa salmislar reklamini. mail sayfamda bile kendi reklamini yapiyor adam. hayir, turk milletinin ahmak olmadigini, bilakis zeki oldugunu bilmiyor mudur nedir; sanki ne kadar cok boy gosterirse billboardlarda, ne kadar cok adina rastlanilirsa internet sitelerinde o kadar cok oy alacak! ha bir de, secim gunu ne kadar cok yuksek sesli bir zimbirtiyla dolanirsa mahalleyi(!) bu madde de onemli tabii.

var mi boyle bir sey? tanitirsin kendini millete, adayim ben heyt hoyt, cart curt dersin cekilirsin kenara, tercih halkindir. aylarca reklama ne hacet?
hem o dedigim fabrika cikisli urunlerde olur, mal piyasaya surulur, akabinde tonla para, bilmem kac gun sureyle de -kimi zaman sinirsiz- reklami yapilir. halk da gider, bu neymis, nasil bir seymis, yenir mi, yutulur mu cinsinden bir merakla aliverir urunu. memnun kalirsa bir daha, bi daha, bi daha alir. tabii bu zaman zarfinda alakali urunun reklami yapilmaya devam etmektedir. nicin? hah! iste o sebepten oturu.
biskuvit
mhp genel başkanı olamayınca milliyetçi ve muhafazakar partiyi kurup başına geçmiştir kanımca. özgeçmişi şu şekildedir:

ahmet reyiz yilmaz, 04 ağustos 1968 yılında doğu karadeniz’in en güzide illerinden biri olan rize’de doğmuştur. babası aslen rize ikizdere anzer köyü’nden bayburt’un bayraktar köyüne yerleşmiş olan hacı rızvan yilmaz’ın büyük oğlu imdat yilmaz‘dır.

baba dedesi olan h. rızvan yilmaz, rus birliklerine karşı yöre halkının savunmasında etkin rol almıştır. annesi havva camadan, rize’nin ikizdere kazasına bağlı yine anzer köyü’nün önde gelen sülalelerinden camadanoğulları sülalesinden

zelkif camadan’ın (dönemin rus lideri lenin tarafından ruslara karşı gösterdiği direnişten dolayı başına ödül konulmuştur.)

kardeşi rıfat camadan’ın kızıdır. ailenin son çocuğu olan ahmet reyiz kendinden büyük 3 kardeşe daha sahiptir.

ahmet reyiz, ilk ve orta öğrenimini rize’de tamamlamıştır. anadolu üniversitesi iib fakültesi ekonomi bölümü mezunu olan yılmaz, yurt dışında iş yönetimi ve business management üzerine önemli sertifika programlarına ve birçok panele katılmıştır.

ileri derecede ingilizce ve yine ileri derecede ibranice konuşmaktadır. evli ve 3 çocuk babasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol