salhande blogspot com

independence
bugune kadar internette denk geldigim en eglenceli blog. oyle boyle degil ama, cidden cok eglenceli. ya birileri bizi sariyor, ya da bu yazilanlarin hepsi cidden du$unulen $eyler. eger oyleyse ben bu insanlarla tani$mak istiyorum. ornek vericem dayanamadim.

salih isimli genc hande isimli sevgilisini bir ba$ka kizla aldatiyor ve hande’nin olaya baki$ acisi $u $ekilde;

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

salihimi affettim. bana ordaki kızları anlattı. mahmut arkadaşının sevgilileriymiş o resimdekiler. mahmutun annesi facebokta diye görür diye salihim koymuş resimleri. bende oraya gittiğimde mahmut bizi gece çıkarmıştı bir defa, o zaman dedi fotoğrafınızı çekselerdi ben görseydim öyle düşün dedi. haklı magazinciler bunu ünlülerede yapıyor çünkü. lokantanın önünde karşılaşıyorlar meraba diyorlar magazinciler çekiyor bizde gerçek aşk zannediyoruz onları ama değiller. gerçek aşk bizim salihle olan aşkımız. evet ona çok kırgınım hala bir yanım buruk ama çok sevdiyim için affettim.
sadece biriyle ... olmuş oda kız çok yalvarmış, ağlamış buda demiş yapacam ama bir şartla gözlerimi kapatıp handemi düşüneceğim. öyle yapmış yeminler etti kıza hep hande demiş. ne kadar gurursuz onursuz insanlar var. salihim beni sevdiğini söylüyor hala o onla birlikte ...... yapmak istiyor. böylelerini gördükçe miydem bulanıyor. annelerimizin bize amanet ettiği tertemizliği böyle bizi sevmeyen istemeyen erkekler için kirletmemiz çok saçma. salih yeminler etti annesinin ölüsü üzerine gözlerini kapamış hep beni düşünmüş, sabah ağlamış hatta ben handeme nasıl bunu yaptım diye.
ama salihimi anlayabiliyorum o çok iyiniyetli biri insanları kıramıyor, kız öyle ağlayınca oda dayanamamış. büfeci salim usta var bizim burda o mesela salihe bazen diyor gel bir namaza gideceyim dükkana bak diye salih hayır diyemiyor dükkanına bakıyor. bu kadar iyi biri olmasının zararları var elbette ama artık öyle biri olmayacak.
dün sabaha kadar internette konuştuk. ağladı o gözyaşlarını gördüm yalan insan öyle ağlayamazdı. beni gerçekten seviyor dedi ilk ağladığım kız sensin aslıya bile ağlamamış. ilk kez birine aşık oldum dedi beni bırakma karımsın sen dedi. bir daha kimseyle olmayacağını söyledi, kamera açtım leğen testini yaptı bana. burdan baktım yüzüyordu leğende. leğen testi yalan söylemez beni aldatmamış. o yattığındada ben gelmeden önce olmuş o kavga ettiyimizde bana kızgınmış birazda ondan yapmış. o aldatma sayılmıyor zaten.
lütfen kıskançlıklarınızı başka yerde yapın bizim aşkımız riyakarsız çıkarsız bir sevda. ne olursa olsun hep aşık kalacağız. ne yaşarsak yaşayalım birlikte öleceyiz.
sen kalbimi durduğun gün
ben oraya ismini yazdım
salih dedim izmire bağırdım
izmir dedi salih sensin
ben salihimin salihim benim
içim dışım dudaklarım her taraf salihim
ismin benim için çok özel sevgilim.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

yani diyor ki;

salih’im o diger kizi sikerken beni du$unmu$, o zaman bu aldatma sayilmaz, beni du$unmemi$ olsaydi uzulurdum ama. hem salih’im cok iyi niyetli birisi, kiz cok aglami$ salih’im o yuzden sikmi$ kizi. bizim burda bufeci salim usta var, namaza giderken bazen salih’ime diyor ki "lan salih ben namaza gidicem gel dukkana bak biraz" diyor, salih’im de bakiyor. o denli iyi bi insan salih’im. hem legen testi de yapti, testte yuzuyordu. yalan soylese yuzemezdi.

ben bu hande ile tani$mayi cok istiyorum. hatta ablasi ya da kizkarde$i varsa evlenebilirim de kendisi ile. cok ciddiyim.

edit: linki koymayi unutmu$um cok pardon;

http://salihande.blogspot.com/
independence
hande kizimiza muhtemelen salih karde$imiz anal yoldan bir $eyler yapmi$ olacak ki, konu $oyle dile getirilmi$;

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

bana yemin etmişti söz vermişti eğer bana ........ yaparsan senden başkasıyla ..... yapmam demişti. yazıklar olsun sana salih. allah günah yazar dedim ordan yapılmaz dedim ama kuranda aç göster yok öyle dedin. dayımın yengesinin kocası imam ondan duydum dedin, o bile yalanmış dayının yengesi yokmuş. bana bile bile günah işlettin.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

ahahaha, salih’in dayisinin yengesinin kocasinin imam olmasini gectik, salih’in dayisinin yengesi bile yokmu$ ki nasil kocasi olup bi de imam olsun.

bu salih’ten ogrenecegimiz cok $ey var yemin ederim.
with all my love
hande’yi "aptal, saf kiz"i oynuyor saniyordum, ama oyle degilmis. ciddi ciddi saf ve aptal. ve sanirim eksi’nin de parmagi var bu iste. askisina, bocusune, ufacigina dokturdugu yazilari okurken yarilmamak elde degil.

hayirlisi diyelim. birileri birilerini keklemiyorsa ve bu iliski gercekse sayet, uzgunum hande, salih’inden asla hayir gelmez sana.


edit:
*****
"salihim erkeğim hayatımın aşkı imam nikahından sonra şu resmi nikahıda aradan çıkartalım, hem annenle yaşamaya karar verdim. bacakları olmasa da olur napalım, olmazsa ona başka ev yaparız ben gündüzleri yemek götürürüm. sizin ev ses geçiriyor çünkü yatarken rahatsız olabiliriz. birde allah karşısında olduğu gibi atatürk karşısındada nikahlanmamız lazım ayıp olur yoksa. seni seviyorum böcüşüm herşeyim hayatımın anlamı tek sevdiğim. ben hep bu saf ve entemiz halimle sana bakacağım seni izleyeceyim seni seveceyim beni unutma ve lütfen o türk düşmanı rus kızlarına kanma. biliyorsun onlar bize hastalık yayıp yoketmek ülkemizi bölmek için geliyorlar."

*****

(bkz: puhahaha)
with all my love
yorumlar daha bir yardirici. hatta birisi usenmemis akrostis calismis.

salihim, haşin erkeğim
afitabcemaline tahayyür ettiğim
leylanım ben senin
iba etme benden kemanebrum
hande yi terk eyle,benim ol serv-i bülendim

http://salihande.blogspot.com/2009/06/resim-falan-yok-sonra-ask-oluyosunuz.html

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol