metin uca

0 /
wilson
asil meslegi muhendislik olan fakat her ne hikmetse kendisini tv dunyasinda bulmus olan; ucuk, kacik, kulturlu, bilgili, zeki, karakterli bir insan.. bence gayet guzel bir insan ve hukumetle arasi bozuldukca kanal degistirmek zorunda kalmasi beni uzuyor.
crysania
kafasi sanki yayliymis gibi duran ve sallanan kultur seviyesi "almis basini gitmis" konumunda bulunan pek degerli yurdum insani...
queen
belki cok zeki, belki cok kulturlu... emin degilim... tek emin oldugum sey inanilmaz itici bir adam oldugu ve kendisinden hic mi hic hoslanmadigimdir.
made in heaven
star tv’de sabahlari yaptigi program doneminde izlemesi keyif veren ancak artan popularitesi ile birlikte nedense cekilmez bir herif haline geliveren tv insani.
reddy
yaptigi sabah programiyla buyuk begeni toplayan,ayrica passaparola adli yarisma programi ve stand-up gosterisiyle de kitlelere ulasmayi basarmis olan sunucu,basarili televizyoncu.passaparola ve sabah programinda,ozellikle iktidari ve populer kulturu igneleyen esprileri takdire sayandir.
eric cartman
kendileriyle ilk tanismam bundan yaklasik yedi-sekiz sene once,onun kanal 6’da gunaydin turkiye programini yaptigi siralar bir sabah rahmetli rocky(hirsizlik,dolandricilik yapardi,bilen bilir,adi yerli robin hood’a cikmisti) ile yaptigi sira disi sohbet vesilesiyle olmustu.meshur ve mechul kiymetler borsasi gibi guzel olgular vardi programlarinda.guzel adamdir kendileri.
tigris
sanırsam bugün doğum günü olan çook akıllı, çok tatlı, dobra dobra, korkusuzca konuşmak deyince akla ilk gelenlerden biri olan güzel insan.
devedikeni
bilgi ve kültürünü üst seviyeye çıkarmış ama karakterini bir türlü çıkaramamış olan, oldukça ukala ve kendini beğenmiş bir insan profili çizen, aynı zamanda feci de yalaka biridir. örnek vermek gerekirse; necati şaşmaz için bir panelde atıp tutmaktadır, bayağı açık ve seçik bir şekilde atıp tutmaktadır üstelik ve bir şaka programı tarafından da kameraya alınmaktadır. daha sonra necati şaşmaza çok benzeyen birini getirir şaka programı yapımcıları, fakat metin uca gerçek zanneder, gider öper, şakaydı aslında bütün dediklerim filan diye adamın karşısında ezilir büzülür, sonra şaka olduğunu söylerler adam pişkinliğe vurur işi. söylediğin cümleden utanacaksan söylemeyeceksin.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol