hades

sato
yunan mitolojisinde ba$ındaki sihirli ba$lık sayesinde onun görünmez olduğuna inanılan kelime anlamıda görünmeyen olan tanrı.
vlkn
hades yunan mitolojisinde ölülerin efendisi ve yeraltının hükümdarıdır. chronus ve rhea’nin veled-i zinalarıdır kendileri. chronus’un uc oglu dunyayi bolusur ve hades yeraltını seçer, kardesleri zeus yeryüzünü ve poseidon ise denizi seçer...yeralti asistanı persephone ile idare eder.
hades’in yardimcilari sunlardir:thanatos, hypnos,charon ve cerberus.
hades
angelus
selena isimli dizide oynayan pek bir leziz kötü karakter. hayır dizi sadece bu karakterden oluşsa oturup izleyecem, oluşmuyor ama, arada çıkıyor. arada çıkınca geri kalan kısımlar çekilmiyor hiç. ayrıca kılıktan kılığa da geçtiği oluyor, onlar da izleniyor o zaman. kuzenlerim izliyor, bu eleman çıkınca çağırın beni izleyecem diyorum hemen çağırıyorlar. sonra bir neşe, bir mutluluk. ohş. komik.
steroid
selena da zırt pırt gözüken, ortaya çıktı mı kanal değiştirten ya da sesi sıfırlatan lavuk.
bize ergenlik heyecanlarımızı hatırlatan her ebattan kız varken, boyalı suratı ve çıkardığı sıçamıyormuş gibi zorlama seslerle bugünümüzü yüzümüze vurur.tüm sezonlarda yaptığı en büyük kötülük dizinin cast’ında yeralmasıdır.
harbiden de kötüdür bu bağlamda..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol