insanın kendini mutluyken sucüstü yakalamasi

lehavledelakuvvet
bana deseler ki modern insanın sapkınlıklarından birisini söylesene bana, şöyle bir bakar, "başka işin gücün yok mu lan" derim, ama güzel bir kız gelse hemen yavşar "hehehe bak anlatayım" derim. neden? çünkü ben yavşağım. "bak, derim, modern insanın sapkınlıklarından birisi melankoli isteğidir."

anlatayım.
hatta başkasından değil kendimden bir örnekle olayı sunayım. sizler için kendimi feda edeyim.

benim aşık olduğum bir insan yok, "la olum şu kız için ölür müsün- he lan ölürüm amına koyim, gözleri kör olsa gözlerimi veririm" diyeceğim bir insan yok hayatımda, adına flört denilen komediyi paylaştığım bir kız var ama, arkadaşıyla konuştum, ben bundan hoşlandım bacım konuş sen bir de bakalım beni sevecek mi acep? dedim, konuşmuş, çıkıyoruz falan fişman. ama o insana aşık değilim lan ben, kaza geçirse gözleri kör olsa, vermem yani gözlerimi. hayvan mıyım. evet ulan hayvanım. neyse işte dediğim budur kardeş aşık değilim. boştayım yani, iletişime geçmek isteyenler varsa, "[email protected]" adresinden bana ulaşsınlar. adresim de melankolik, pesimist yani...

işte öyle, uğrunda öleceğim biri yok ama ben her gece ne ayaksa iced earthden "i died for you" şarkısını dinlemeden uyumuyorum, bir yandan da gözlerimi sıkı sıkı kapatarak yarım damla yaş yapıyorum.. neden ulan? bu dert, bu tasa isteği nedir arkadaş, yok işte tutkuyla sevdiğin birisi yokken, acı çekmemişken, bu acı çekiyorum ayakları da nedir ben anlayamıyorum, durdurmak istiyorum, durduramıyorum da.

bu kadar "hacı ben var ya deli hüzün doluyum ha" havası içinde küçücük şeyler oluyor, bir bebek görüyorum mesela bana gülümsüyor, bir anda içim mutluluk doluyor daha çocuk benden bakışlarını kaçırmadan "oha" diyorum kendi kendime "sen ne yapıyorsun ulan, sen mutsuzsun, çek şu aptal gülümsemeyi yüzünden çabuk." ve bir anda yine içimden "i died for you" şarkısını söylemeye başlıyorum.

hayat işte bazen böyle garip şeylerle dolu olabiliyor gönül dostlarım, kuşlar felan, hüzün, bunlar güzel şeyler hep. neyse işte eeyle yani. mutlu hissettiğim anlarda kendime kızıyorum. kendimi sikeyim zaten, bu gidişle emo olcam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol