2010 eurovision şarkı yarışması

0 /
aello
bu sefer sarkıcılar yerine siyasetçileri falan çıkarsınlar. en azından programın "format"ına uyar da o kadar hazırlanan emek veren şarkıcılara haksızlık olmaz, olan onlara olur, bizim de içimizde kalmaz bir şey.
laughter
bu yarışmaya da ferhat güzel’le katılalım. zaten birinci yapmıyolar, bari dalgamızı geçelim. kimse eğlenmezse de biz eğleniriz. ferhat güzel’e tüm sabah programlarına çıkmak için de güzel bi sebep olur.
laughter
yahu trt’den ciddi şekilde istirham ediyorum, ık mık etmesinler de hayko cepkin katılsın. zaten adam da söylemişti türkiye adına bi ermeni şarkıcının yarışmasının ne kadar manidar olacağını. ki sadece bu yüzden de değil, gerçekten iyi ve farklı müziğiyle etkileyebileceği için de o katılmalı.
independence
burak kut katilsin, inletsin tum studyoyu sesiyle. canli performans esnasinda sesi de kesilmiyor, nefes nefese de kalmiyor. super olur lan, valla bak.
angelus
türkiye’yi independence’ın temsil etmesini umarken tarkan temsil ediyormuş. vay a.k. son yıllardaki en büyük hayal kırıklığım. umarım sondan dördüncü oluruz.
laughter
#857520
hayko cepkin diyordum, hala da ısrar ediyorum ama yeni haliyle değil, yani lütfen öyle değil. eskiye dönsün, sert, sıradışı, asi imajıyla misler gibi temsil etsin. emre aydın da kimmiş demek zorundayim.
elma sekeriiii
bu yılki $arkımızın vurucu hiç bir yönü yoktur.

yarı$ma için degil de albüm için yapılmı$ bir $arkı gibidir daha çok.

manga, mtv ödülü aldı diye ününden yararlanılmak istenildi anladıgım kadarıyla. manga denilen grup öyle çok tecrübeli müzisyenlerden olu$muyor. suç onlarda degil ki? onlar normal kendi müziklerini, albümlerine koyacakmı$ gibi bir $ey yaratıp ortaya koymu$lar. kendilerini çokça a$maları beklenemezdi. tüm suç trt’nin igrenç ötesi, insanları dumurlara ugratan seçimlerinde. vakti zamanında amaaaan petrol, ve rimi rimi ley gibi $arkıları bu yarı$maya sokan türk radyo tv kurumundan bahsediyoruz aloo?

trt’nin zevksizligine ve i$ini bilmezligine tüm dünya doydu. yeter artık ya!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol