susan böyle

independence
ingiltere’de yayinlanan britain s got talent isimli $arki yari$masina katilan 47 ya$inda bir bayan. gerek kiyafeti sebebi ile gerekse ya$i sebebi ile once jurinin daha sonra da salonda bulunanlarin burun kivirdigi bir bayandi, sahneye ciki$inin ba$inda kesinlikle durum buydu.

ya sonra?

siz misiniz bana burun kiviran tadinda bir sesi vardi, bir $arki soyleyi$i vardi ki dinlerken tuylerim diken diken oldu. mutlaka bu videoyu izleyin;

http://tinyurl.com/c49rgl

susan boyle’in seslendirdigi $arkinin ismi daha once fantine tarafindan seslendirilen i dreamed a dream isimli parca.
independence
dunyayi ayaga kaldirdi ancak finalde elendi. final odulunu de bir dans topluluguna kaptirdi. ingiliz halki vermi$ oldugu oylarda susan boyle’un tarafini tutmadi.
with all my love
bu bayani ana haberlerde ilk izlerken verdigim tepkiyi hatirliyorum da;
kadin sahneye çikar, sahne performansi yoktur ama. e o yasta ve o tecrübesizlikle bu kadindan sahne performansi beklemek aptallik olurdu biraz zaten. neyse, herkes neredeyse tiksintiyle bakiyor kadina, jüriler dahil. ben de en az onlar kadar. tam zaplayacakken nasil bir rezillik-komiklik abidesi sergileyecek diye merakimdan, vazgeçtim sonra bu dürtüden. sonra... sonra aman allahim o ses... o ses benden farkinda olmadan bir "vaaaaoooovvv" efekti çikartti ki sormayin. karsimda brad pitt angelina jolie yi karizmatik bi sekilde öpse -nasil oluyorsa artik- öylesine içten bir vaaoovv çikmazdi. öyle iste. tüylerim diken diken oldu sonra, çok utandim kendimden.
seferyan
kişiden kişiye değişken bir zevke sahip göreceli bir anlam taşıyan güzellik kavramının çoğunluk kararı ile galip gelerek yarışmayı kaybeden yarışmacı
elma sekeriiii
yeni albümüyle birlikte imaj da yapmı$ olan kadındır. bakan tanıyamıyor.

o degilde popstar yarı$masında ilk sahne aldıgı gece, saça ba$ bir yerde; vücut ölçülerine uymayan bir elbise giymi$ ve koltuk altlarındaki kıllarla insanlara selam vermi$ti.

evrim geçirmi$ gibi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol