bilgi sözlük yahoo group

sinirsahibi
sadece ve tum sozluk yazarlarina acik iletisim portali, sozlugun entry ve basliklarinda olusan anketlesme ve forumlasma tarzi olusumlarin biraz olsun onune gecebilecek ortam. hic bir kisisel cikar gozetilmeden acilmistir. fesatlik cikaran pasif porno yildizi olsundur.
sinirsahibi
asagidaki adreste ise butun olay mevcuttur yapilmasi gereken bir yahoo account ve bilgisozluk nickiniz subjectli bir request ile gruba kayit yaptirmaktir.
http://groups.yahoo.com/group/bilgisozluk/
sinirsahibi
bir sozluk degildir, olmayacaktir, olmasina musade edilmeyecektir. zira sozluk olarak kullanana ya da kullanma egiliminde olana owner’lar ve moderatorler tarafindan 40(yaziyla kirk) katir mi 40(yaziyla kirk) satir mi diye sorulacaktir. katir cevabi halinde katirlar sozkonusu eylem sahibine depik atmayacak baska sekillerde cezalandiracaktir.
sinirsahibi
uye olan yazarlarin yazarlarin photos linkine tiklamak suretiyle ilgili albume fotograflarini koyduklarinda daha da guzel olacak internet fasilitesi. an itibari ile expert3 ve sinirsahibinin neye benzedikleri konusunda da fikir sahibi olunabilecek bisey.
kaeshmir
artik var olmayan grup zira yahoo asagidaki uyariyi vermektedir.

group not found
there is no group called bilgisozluk. please make sure you typed the web address correctly. if you have done so, the group may no longer exist.

you may also search or browse for groups on the yahoo! groups home page.
x
neden kapatildigini anlamadigim grup ve kapandiktan sonra hicbir kullanici yada yazar tarafindan acilmadigini merak ettigim grup.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol