30 days of night

seeyouindisneyland
steve niles imzalı korku çizgi romanından uyarlanan 30 days of night’ın yapımcılığını ise ünlü yönetmen sam raimi üstlenmiş. başrolde josh hartnett’ın yer aldığı 30 days of night, alışkın olduğumuz karizmatik vampir tiplemeleri yerine oldukça itici ve çirkin vampirler ile dolu, iki saate yakın süresi ile oldukça sıkıcı bir korku filmi. karanlığı bir ay boyunca yaşayan alaska’nın bir kasabası ile vampirleri biraraya getirme fikri ilgi çekici olsa da, 30 days of night maalesef korkunç olmaktan uzak bir yapım...

alaska’da barrow kasabası her kış 30 gün boyunca karanlığa gömülmektedir. günışığı barrow’u terkederken, kasaba da kana susamış bir vampir çetesinin saldırısına uğrar. dış dünya ile bağlantısı da kesilen kasaba halkı ile beslenmeyi amaçlayan vampirler barrow’da terör estirmeye başlarlar. birer birer vampirlere yem olan insanları koruma ve güneş doğana kadar kasabanın güvenliğini sağlama görevini ise kasabanın şerifi eben oleson üstlenecektir.

yönetmen:david slade

oyuncular:josh hartnett "şerif eben oleson", melissa george "stella oleson", danny huston "marlow", ben foster "yabancı"

kaynak:http://www.korku.org

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol