fatih portakal

elma sekeriiii
kendisi fox tv’de sabahları çalar saat adlı haber programını sunmakta. ve gerçekten çok takdir edilir bir yanı var; her görüşe açık bir insan.
kendisi haberleri sunarken bir yandan da programına tweetlenen şeyleri canlı yayında okuyor. ve bu yazıların içinde kendisinin fikirleriyle çatışan bir sürü şey gelmesine rağmen onları okuyup izleyicilerine cevap veriyor, gayet adablı bir şekilde.

bu gün tutuklanan bir gencin polis tarafından tekmelenmesi için yaptığı yorumda, polisin görevini yaptığını fakat bir sivili hiç bir şekilde tekmelemeye hakkı olmadığından bahsetti. bir izleyici twitter’da "senin gibi kıl bir adam olduğu için haketmiş" tarzından bir yorumda bulunmuş ve fatih bey de bunu sanki kendisine laf sokulmuş olmasından rahatsız olmadan okuyup ve diğer izleyicilerle paylaşmıştır. sonunda da katılmıyorum diyerek durumu noktaladı. bu gerçekten kendine güven gerektiren bir hassasiyet.

ayrıca programda günün kitap sorusu soruluyor; ve doğru bilen kişilerden bir kaçının evine günün kitabı olarak seçilen kitap gönderiliyor.

okumaya ve düşünmeye teşvik eden fatih portakal’ı tebrik ediyorum.
independence
İktidarın hiçbir muhalif söyleme tahammülü olmadığı için Fatih portakal ın 3 sene ile yargılanması da hiç şaşırtıcı değil. Umarım hala iktidara yaslanmayan hakimler vardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol