oktay vural

elma sekeriiii
ankara büyük$ehir belediyesine kök söktüren adamdır.
helal olsun.

i$te haber:
oktay vural, ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek’in, turan güneş bulvarı’nda aldığı villayla ilgili doğru söylemediğini ileri sürerek, “sayın gökçek, 895 bin liraya aldığın villanın parasını nasıl ödedin? çantayla ödediysen bunun teslim belgesini, bankayla yaptıysan dekontunu kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum” dedi.
independence
ba$bakan kadar televizyonlarda gordugumuz ve dinledigimiz milletvekili.

uyesi oldugu partinin liderini bile bu kadar cok gormuyoruz televizyonlarda.
independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
oktay vural izmir
oktay vural, 9 şubat 1956’da diyarbakır’da doğdu. baba adı hasan anne adı harbiye’dir. hukukçu ve iktisatçı; istanbul üniversitesi hukuk fakültesi’ni bitirdi. yüksek lisansını dokuz eylül üniversitesi iktisat fakültesi’nde, iktisat doktorasını sosyal bilimler enstitüsü’nde tamamladı. abd pennsylvania üniversitesi wharton school’da araştırmalarda bulundu. dokuz eylül üniversitesi iibf’de 1988’de yardımcı doçent olarak öğretim üyeliği yaptı. başbakanlık müşavirliği, botaş yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğü, cumhurbaşkanlığı devlet denetleme kurulu üyeliği, türkiye gübre sanayi aş yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğü; enerji ve tabii kaynaklar ile sanayi ve ticaret bakanlığı bakanlık müşavirliği görevlerinde bulundu. 21. dönem izmir milletvekili. 21. dönem’de nato pa üyesi ve doğu-batı ekonomileri işbirliği komitesi başkanlığı ile tbmm sanayi, ticaret, enerji, tabii kaynaklar, bilgi ve teknoloji komisyonu başkanlığı görevlerinde bulundu. 57. hükümet’te ulaştırma bakanlığı yaptı. çok iyi düzeyde ingilizce bilen vural, evli ve 2 çocuk babasıdır.

independence
cok yaygaraci ve o kadar da show meraklisi milletvekili. gecenlerde duzenledigi basin toplantisinda basin mensuplarina uclari kesilmi$ bir tomar kagit gostererek "ba$bakanin sozleri bu supruntuler gibidir" dedi.

eh be adam, sen kalk koskoca milletvekili ol ama kalibinin adami olama. ya yemin ederim mahallelerde ev kadinlari bir araya gelip bu kadar dedikodu bu kadar yaygara yapmiyorlar. sus biraz, agir ol, sen halkin devlet yonetme kademesinde yetkili kildigi bir ki$isin, sogutma insanlari kendinden. hayati basin toplantilari duzenlemekle geciyor, aliyor yanina iki ki$i, her allahin gunu mecliste basin toplantisi duzenliyor, biz de onemli bir $eyler soyluyormu$casina dinliyoruz kendisini. yeter be adam, yeter. deniz baykal’a laf soylerdik ama o en azindan grup toplantilarinda ya da genel kurulda konu$urdu, boyle salak sacma zaman dilimlerinde her gun basin toplantisi duzenleyip kendini madara etmezdi. konu$acaksan grup toplantinda konu$, genel kurulunda konu$, zaten 7/24 canli yayinda oralari, neyin pe$indesin bilemedim ki.
independence
siyaseti biraksin, showmanlige falan soyunsun. ne o oyle basin toplantilarinda cep telefonuna kaydettigi sesleri dinletmek, goruntuleri izletmek. siyaset nezaketinin icine sictiniz be.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol