çılgın aşık

independence
haber bultenlerine gore cilgin a$ik olmak icin bir takim kriterler mevcut. siralayalim hemen ki herkes kendisini cilgin a$ik zannetmesin.

1- pompali tufeginiz ve pompali tufek icin merminiz olmali. eger pompali tufeginiz falan yoksa gidin uyuyun arkada$im, siz cilgin a$ik flan degilsiniz.
2- ultra kiskanc olmalisiniz, yoksa yok.
3- ultra kiskancligin sonucunda kimi zaman kiskanclik krizlerine girip a$ik oldugunuz ki$iyi arayip olumle tehdit etmelisiniz. 2008 ki$ kreaksiyonu icerisinde revancta olan olum tehditleri $u $ekilde.

"seni, anneni, babani ve en son da kendimi oldurecegim."
"seni bana yar etmeyen hayata ben de seni yar etmem!"
"ya benimsin ya topragin(mix)"
"seni benden ba$ka kimse alamayacak!(nostalji)"
"sana olan a$kimdan bir kur$un atsam kar$iki daglar yikilir(anonim)"

4-en son olarak da cilgin a$ik olmanin en onemli vurgusunu yapiyoruz. a$ik oldugunuz ki$inin evine bir kiskanclik krizi esnasinda elinizde dolu pompali tufeginiz ile gidip hem a$ik oldugunuz ki$iye hem de evde o dakika kim var kim yok ise her birine pompali tufegi bo$altmalisiniz. eger evde kom$ular da varsa sizin cilginlik hanenize +1 puan daha eklenecektir.
5- pompali tufekte son bir mermi birakmayi ihmal etmeyin, onu de katliaminiz bittiginde kendi kafaniza sikacaksiniz.

ya afedersiniz de bu tur davrani$larda bulunan her sevgili ki$isine "cilgin a$ik" yaftasini yapi$tiran medyanin ta amina koyayim ben. ulan ne zaman tekedilen, ne bileyim kiskanan, bunalima giren birisi olsa ve gidip sevdigi kizin evinde katliam yaratsa, bu ki$inin ismi hemen cilgin a$ik oluveriyor. lan ne cilgini ne cilgini? bildigin psikopat lan adam, sokayim oyle cilginliga. cilginlik dedigin zaman insanin aklina extreme $eyler gelir ama bunun icerisinde katliam yoktur. ne bileyim karda ki$ta sevgilisine gomlegini verip o havada di$arida atletle dola$mak cilginliktir belki, ya da cicekciden bir tek gul calip sevgilisine vermek gene cilginliktir tamam. hadi hepsini bo$verelim, sagnak yagmur altinda sevgilisinin caminin onunde gitar calip $arki soylemek de leziz bir cilginliktir.

lan ama biz katliam diyoruz, insanlarin olmesi diyoruz, sikeyim sizin cilginlik anlayi$inizi ya.

ortaligi temizle sebastian, gidiyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol