çılgın aşık

independence
haber bultenlerine gore cilgin a$ik olmak icin bir takim kriterler mevcut. siralayalim hemen ki herkes kendisini cilgin a$ik zannetmesin.

1- pompali tufeginiz ve pompali tufek icin merminiz olmali. eger pompali tufeginiz falan yoksa gidin uyuyun arkada$im, siz cilgin a$ik flan degilsiniz.
2- ultra kiskanc olmalisiniz, yoksa yok.
3- ultra kiskancligin sonucunda kimi zaman kiskanclik krizlerine girip a$ik oldugunuz ki$iyi arayip olumle tehdit etmelisiniz. 2008 ki$ kreaksiyonu icerisinde revancta olan olum tehditleri $u $ekilde.

"seni, anneni, babani ve en son da kendimi oldurecegim."
"seni bana yar etmeyen hayata ben de seni yar etmem!"
"ya benimsin ya topragin(mix)"
"seni benden ba$ka kimse alamayacak!(nostalji)"
"sana olan a$kimdan bir kur$un atsam kar$iki daglar yikilir(anonim)"

4-en son olarak da cilgin a$ik olmanin en onemli vurgusunu yapiyoruz. a$ik oldugunuz ki$inin evine bir kiskanclik krizi esnasinda elinizde dolu pompali tufeginiz ile gidip hem a$ik oldugunuz ki$iye hem de evde o dakika kim var kim yok ise her birine pompali tufegi bo$altmalisiniz. eger evde kom$ular da varsa sizin cilginlik hanenize +1 puan daha eklenecektir.
5- pompali tufekte son bir mermi birakmayi ihmal etmeyin, onu de katliaminiz bittiginde kendi kafaniza sikacaksiniz.

ya afedersiniz de bu tur davrani$larda bulunan her sevgili ki$isine "cilgin a$ik" yaftasini yapi$tiran medyanin ta amina koyayim ben. ulan ne zaman tekedilen, ne bileyim kiskanan, bunalima giren birisi olsa ve gidip sevdigi kizin evinde katliam yaratsa, bu ki$inin ismi hemen cilgin a$ik oluveriyor. lan ne cilgini ne cilgini? bildigin psikopat lan adam, sokayim oyle cilginliga. cilginlik dedigin zaman insanin aklina extreme $eyler gelir ama bunun icerisinde katliam yoktur. ne bileyim karda ki$ta sevgilisine gomlegini verip o havada di$arida atletle dola$mak cilginliktir belki, ya da cicekciden bir tek gul calip sevgilisine vermek gene cilginliktir tamam. hadi hepsini bo$verelim, sagnak yagmur altinda sevgilisinin caminin onunde gitar calip $arki soylemek de leziz bir cilginliktir.

lan ama biz katliam diyoruz, insanlarin olmesi diyoruz, sikeyim sizin cilginlik anlayi$inizi ya.

ortaligi temizle sebastian, gidiyoruz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol