kontör kartı

with all my love
kredi kartina asiri yüklendigini hisseden bireyin, paraya kiyip aldigi içi kontor dolu kartlardir.
ayni bireyin koda ulasmak için sarfettigi çaba, olayi izleyen 2. kisinin beyninde "kartin irzina geçmeye çalisiyor resmen" düsüncelerinin dogmasina sebebiyet verebilir..

karti paketinden çikarmak çok basittir esasinda. söyle ki;

seffaf ambalaji iki elin bas parmaklari -üstte olmak sartiyla-, ve isaret parmagiyla kavrayip, yukari dogru - ya da asagi. farketmez, hangi yönü sececegi kisinin kendi tercihidir- ittirdiginiz takdirde; artik 2. 3. bilemedin 4. kisi de izlese hiç bi sekilde kartin irzina geçtiginizi düsünmeyecektir.

koda ulasmak için ilk adim basariyla gerçeklesmistir. akabinde telefonunuzun kösesiyle kodun saklandigi bölmeye gelip, telefonu ileri geri hareket ettirin. daha derinlere. öhömm, yani derinlere inmeden. zira bir rakam asiri kazinmaktan kendini kaybederse, o rakami bulabilmek için tam 9’a kadar denemek icab eder. iki harf asiri kazinmaktan kendini kaybederse varin siz hesaplayin artik ugrastiginiz zamani. arti hattin bloke olma ihtimali de cabasi.
with all my love
bu tamlama duyuldugu/okundugu takdirde aveanin o müthis sesli hatununun "kontor kartinizla kontor yüklemek için 1’i tuslayiniz, bu mesaji tekrar dinlemek için 8’i, çikmak için bilmem nereyi tuslayiniz" sesi kulaginizda çinlar durur. o müthis sesin artik, lanetlediginiz ses olma yolunda emin adimlarla ilerledigini göreceginizden emin olabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol