ıraklı insanın bush a ayakkabı fırlatması

independence
ani bir kararla irak’a giden bush’un, nuri el maliki ile birlikte yaptiklari basin toplantisi esnasinda irak’li bir vatanda$in ayagindaki ayakkabilari cikartip birer birer bush’a firlatmasi olayi, izlemesi pek zevkli pek keyifli. siradan bir vatanda$ dunyayi yoneten birisine pabuc firlatti vallahi. hastasi oldum o elemanin. resmen bush’a ha$arat muamelesi yapti. aha $uradan izleyebilirsiniz.

http://tinyurl.com/5w8wr7
independence
kendisini dart salonunda hisseden irak’li bireyin en sevemedigim yani her iki ati$inin da karavana olmasidir. ote yandan yine de pamuklara sarilasi alti okka edilesi bir ki$iymi$ bu. yakin zamanda meclise akp’nin grup toplantilarina bekleriz kendisini yine ayni ayakkabilar ile.
with all my love
içindeki kini, öfkeyi kusum kusum kusan, bununla da kalmayip eyleme döken ortadogu insaninin cesurane hareketidir.

çektigi acilari, yasadigi çileleri ve bush un yasattigi tüm hüzünleri de ayakkabiyla beraber firlatabilseymis ke$ke.
belki o zaman daha bi acitirdi bush u, diyecektim ama iskalamis ne yazik ki.
independence
ayakkabisini firlatan $ahis bir gazetenin muhabiriymi$, ismi de muntasar el zeydi’mi$. olaydan sonra irak’li guvenlik gorevlilerinde salondan di$ari cikartilmi$ ve o dakikadan sonra kendisinden haber alinamami$. ayakkabilarina da kanit olarak el konulmu$. tum dunyada bulunan iraklilar el zeydi’nin serbest birakilmasi icin irak hukumetine haberler yollayip baski yapiyorlarmi$.
angelus
ayakkabı bush un kafasına gelmemişse pek de bir önemi olmayan eylemdir. ben de olduğum yerden rte ye fırlatıyorum ama olay olmuyor.
independence
bu pek guzel olayin oyunlari da cikmi$ hemen. buyurun firlatin ayakkabinizi stress atin. ben 28 tane isabet ettirdim 1 dakika icerisinde.

edit: dakikada isabet sayimi 31 e cikarttim mis gibi.

http://bushbash.flashgressive.de/
aello
amerikada inanılmaz yankılar yapan olay. hala yer yer konuluşulur. durumdan rahatsız olan ezikcan malaklar olsa da çoğunluk haliyle eğlenir bu durumla.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol