karınca duası

1810
-sen bizi ağustos böceğine muhalefet etme yarabbi!
+aamiin..
-yaz aylarını sıcaktan dolayı piknik yapmayıp evde tv başında oturan pazar insanın yemek kırıntısından mahrum etme bizi yarabbi!
+aaamin..
-ne idüğü belirsiz insan yavrularının yuvalarımızı deşip yokeylemesini nasip eyleme yarabbii!
+aamin.
-ezilmiş, heba olmuş, kraliçemize yem olmuş yoldaşlarımız için bi el faaatiha..
+fatiha derken?
mudo
ağustos böceklerini kibirden, apartmanlarda yaşamaya çalışan kardeşlerimizi ise deltamethrin’den muhafaza eyle; ellerimizi ve dahi ayaklarımızı kopararak, bizi birbirimize boğazlatan insan veletlerini yurdumuzdan-yuvalarımızdan uzak eyle yarabbiii!

yedikleri simidin susamı ile sofra bezlerine dökülen ekmek kırıntılarını naylon poşetlere sarıp çöpe atanları cehennemineeee;

menzile erişemeyeceğini bile bile kâbe yollarına düşmüş ve bu uğurda telef olmuş nice ecdadımızla beraber, kudretine ve ilahi adaletine inanan, senden hayır ve dualarını esirgemeyen cem-i cümle bizleri de cennetine kabuuul-eyle yarabbiiii!

aaaamin!

independence
sadece karıncaların okumadığı dua. sırf bu duayı okutabilmek için koloni koloni karınca besledim ama ı ıh, olmuyor. ben denedim sen deneme diye anlatıyorum.
gicikcik
bu entry çarpılma tehlikesi altında yazılmıştır.
bizim evde mutfakta var bu duadan.11 yıl boyunca ben hiç mutfakta karınca görmedim halbuki en yiyecekli yerdi.salona geliyolardı ama hiçbiri yürüyüpte mutfağa gitmezdi.ta ki geçen seneye kadar.ya dua’nın senesi doldu ya da bu yeni nesil karıncalar dinsiz imansız.salondanda gelmediler mutfaktan çıktılar direk.belki de mutfağı yeni buldular.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol