sevgiliye kahvaltı hazırlamak

sakura
bir tür ayin gibidir. salatalıkları çiçek şeklinde kesmek, yumurtalara kaş göz yapmak, kızarmış patatesin yanına sıktığınız mayonezle ıch liebe dich yazmak gelir insanın içinden. rakibi, kalabalık bir şekilde ailece yapılan pazar kahvaltısıdır.
periduht
genelde filmlerde ve reklamlarda görürüz,he gerçek hayatta oluyorsa bile ne kadar uzun süreli olduğu tartışılır,canım cicim aylarında sonra da devam ediyorsa harika bir eylem olarak nitelendirilebilir
angelus
amerika ve avrupa menşeili filmlerde&dizilerde gördüğümüz kadarıyla hazırlanan bu kahvaltı, yatakta yapılacak kahvaltının ön hazırlığıysa eğer bilmeniz gereken şey kahvaltının sonu sevişmeyle bitmektedir. o sebeple kahvaltı tabağını koyacak uygun bir yeri düşünmenizde fayda vardır. yoksa peynir, yumurta aromalı bir sevişme hiç hoş olmayacaktır.
serefsiz adam
nedense kahvaltı hazırlayan kadın ya annedir ya da eştir. ortada beraber kalınan bir gecenin sabahı, sevgililik ve de hazırlanmış bir kahvaltı varsa bunu yapan bir erkektir. kadınlar sanırım sabahları pek nazlı oluyor.
with all my love
sevginin timsali olan bu sevgili,görsel kahvaltı hazırlayacak kadar yakınımızda bulunmayabilir..işte o zaman,düşsel bir kahvaltı hazırlamaya zemin hazırlayan bir zamandır..
$öyle ki;
umut dolu omlet,haslanmis sevgi,bir dilim tutku,seni seviyorum reçeli,ve bir de yalnızlık demlenir..kaç $ekerli olsun?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol