gülerken gözleri kaybolan insanlar

abdurrezzak bin reloaded
daha önce bu dertten muzdarip olduğumu belirtmemden mütevellit konuya değinmemin uygun olacağını düşündüm. bu insan çeşitlerinde yüz kasları anormal çalıştığı için gülerken gözler kapanır, gözler kapandığında ise salakça bir gülümseme suratta belirir. bu tür insanlar komedi filmlerinin yarısını gözü kapalı izler.
nerobianco
anime,hentai türü çizgifilmlerde sıkça görülür.önemli olan gülerken gözlerin kaybolmasıdır.filmin içeriği ya da gülmenin mutluluktan mı zevkten mi olduğu başlıkla ve entryle alakasızdır.
with all my love
sadece gülerken de degil üstelik,aynı insan grubu aglarken de bi sekilde gözlerini kaybettirmeyi basarıyorlar.göz yasları da olmasa imkanı yok o an için hiç kimse bu gözlerin varlıgını ispatlayamaz..o derece güzel kaybettiriyorlar..allah kimsenin gözlerini kaybolmaya mahkum etmesin,görülecek onca güzel sey varken!..
superkahraman
gülerken gözlerin yanak ve kaş yumuşakları arasında kaybolması olayıdır.

bu insanlar televizyonda veya sinemada yüksek ritmli, esprilerin ardı arkası kesilmeyen komediler seyrederlerken gülmekten gözleri kapandığı için, bir şey kaçırmamak adına bir yandan gülerken bir yandan parmakları ile gözlerini açık tutmaya çalışırlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol