izin almaksizin bilgisayarı kurcalayan akraba

independence
oncelikle taniminin nihai cumlesini yazayim;

"agzina sicilmasi farz olan akraba ki$isidir."

hadi $imdi yoruma ko$alim;

misafir olarak eve gelir, sohbet muhabbet edilir caylar icilir. bir sebepten oturu odadan ayrilinir ve odaya donuldugunde o da ne? lap top akraba bireyinin kucaginda ve her tarafi kurcalanmakta. lan lan? noluyo? kimden izinle hangi hakla ve hangi cesaretle $erefsiz? akrabalik sana bu hakki nasil taniyabiliyor ki?

lap top un sahibi bayansa ve kurcalayan $erefsiz akraba ki$isi erkekse bu cok daha buyuk sorunlara da yol acabilir. zira bilgisayar ozel mulktur ve kimsenin ozel mulke izin almaksizin mudahalesi mumkun olmamalidir. ama toplumumuzun ileri gelen okuzlerinde bu anlayi$ olmamasi sebebi ile siklikla rastlanilan bir durumdur. lan belki kizin bikinili resimleri var makinesinde, belki sevgilisi ile yazi$malari var dallama, sana noluyor?

allah belani versin diyip sozu merkeze birakiyoruz. soz sizde ankara.
selambengeldim
her an herşeyle karşılaşabilecek olan akrabadır. sonra da olmayacak şeylerle karşılaşınca bütün aileye gördüklerini ballandıra ballandıra anlatır. demek ki neymiş, başkasının eşyalarını izinsiz kullanmamak gerekliymiş.
simplist
kurcaladığı kendi bilgisayarı ise saygısız/nezaketsiz akrabadır.
kurcaladığı sizin bilgisayarınız ise ekranda gördüğü her bir pikseli unutuncaya kadar kafası duvarlara çarpılası akrabadır. akabinde böyle bir canlıyla akraba olmanız hasebiyle evrim teorisi konusunda derin düşüncelere dalarsınız.
hmmmmmtmmcnm
izin almadan telefonu kurcalayan akraba, galeriden fotoğraf gösterdiğinde izin almadan diğerlerine ekranı kaydıran akraba, alayi densiz bunların.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol