iphonealma com

dccl
zaten almayı düşünmüyordum. adamlar iyice soğuttular makinadan. girilesi incelenesi bir site.
http://www.iphonealma.com
elma sekeriiii
almama sebebi olarak gösterilen cogu $ey, iphone’nun kendi menüsündeki bir butondan seçilip indirilebiliyor güzel karde$im.

bunca insan da embesil degil gidip ko$a ko$a iphone alsın.

apple cok iyi bir teknoloji markası, bu inkar edilemez bir $ey.


ve hiç kimse de kalkıp iphone’da bu yok $u yok, telefonda bunlar var demesin. ulan bu iphone zaten, her bi bok olsa sen gidip de onu amerikadan 430 dolara alamazsın zaten.

iphone telefon ipod mesaj kamera özelliklerini 1 cihazda birle$tirmi$. daha iyisini yapabilen varsa da yapaymı$ bizler de onu alaymı$ız. apple bu kadar yapabiliyormu$, herkezden önce!

laf!
dccl
anlamamak konusunda direten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bünyeler için ben yazayım bari buraya. şu anda türkiyede bu telefonu almak için ödeyeceğiniz bedel ortalama 1400 ytl. 1400 ytlye aldığınız telefonda mms özelliği yok bluetooth özelliğini sadece kulaklık için kullanabiliyor başka bir telefona veya bilgisayara bağlanamıyorsunuz. kamera 2.0 mp. 3g var deniliyor doğru var ancak ne yazıkki türkiyede 3g nin uygulanabilirliği yok.doğrudur bir çok özellik indirilebiliyor ancak bunarı yine apple’ın kendi sitelerinden yapmanız gerekir ki bu sitelerin bir çoğunun mesela itunesun türkiyeye hizmeti yok. telefon özellikle internet için alınıyor ancak telefonun java ve flash desteği yok artık nerdeyse her internet sitesinde bu iki eklenti mutlaka bir şekilde var. daha yazarım ama siz üşenip bunu da okumazsınız. atacaksanız destekli atın muhalefet olacaksanız da neye muhalefet olacağınızı bilin. ha ben bunları yazdım bir şey mi değişecek;hayır değişmeyecek siz yine sırf hava olsun diye gidecek cebinizdeki son paraya kadar verip alacaksınız. ne diyim allah akıl onunla birlikte bonus olarak fikir versin size.
edit:1 evet bence bu kadar insan embesil ki ilk geceden koşa koşa sırf ben iphone alacağım diye geceden kuyruğa girdi.
2 elinizin altında internet var google var şu var bu var apple iphone yapmadan çok önce çok daha üstün özelliklerde telefonlar zaten vardı. iphone a bu kadar talep olmasının tek nedeni güzel bir pazarlama stratejisidir.
3 samsung i900 omnia incelenirse görülecektirki iphone da ne özellik varsa bu telefonda da vardır.
angelus
efendim anlayan, anlamayan, anlamış gibi yapan, siklemeyen, "sanane lan yarram" tipi tepki gösteren bireyler için söylemek isterim ki son derece malca bir oluşumdur. zira bi ton para verip bu cihaza sahip olacak olan vatandaş muhakkak ki bu eyleme geçmeden önce günlerce, veya daha uzun bir zaman birimi içerisinde bu aletin tüm teknik özelliklerini huşu içerisinde hatim etmiş, kabullenmiş ve basmış parayı sahip olmuştur. bunu da kendi hür iradesiyle, hiçbir dayatma ve zorlamaya imkan vermeksizin gerçekleştirmiştir. o sebele muhteviyatında bulunan sikindir örneklerle birlikte "lan bak alıyonuz ama hata ediyonuz. lan a.k. ben senin" demenin ne sana, ne bana, ne de kimi üçüncü dünya ülkelerin dış borçalarının kapatılmasına yönelik bir yararı yoktur. alan memnundur satan memnundur. ha bu telefonu veya telefon kisvesi altında bir çok bıdıyı içeriğinde barındıran aleti alan arkadaşlar ne yapsın şimdi? "lan bunun çok bugu varmış, götüme sokayım ben o zaman bunu"mu desinler. efendim elalemin derdi ile gerilmenin bi anlamı yoktur.isteyen istediğini alıp kullanmakta son derece özgürdür, sinirlenmeyin, sakin olun. bakın mevsim sonbahar, yakında yağmur/çamur siki tutacağız, bu son güzel günlerin tadını çıkartalım. öptüm.
independence
iphonealma.com buyurdu, iphone almiyoruz artik.

neden?

3g ozelligi iphone’da var ama turkiye’de yok ki bu zaten apple’nin $erefsizligi. 3g turkiye’ye geldiginde de almayacagiz, zira iphonealma.com oyle buyurdu.

iphone ciktigi tarihte dunyadaki en leziz telefondu ve halende ikinci nesil cikarmi$ oldugu iphone 3g ile bu ustunlugunu muhafaza ediyor. alternatifleri cikti piyasaya, u$enmedim ciktim gittim her birini bir bir inceledim. yok arkada$, iphone zerafeti hicbirisinde yok.

iphone’dan en $ikayetci olanin kendim oldugunu zannederdim, zira konu$urken cok isiniyor, kimi zaman kilitleniveriyor, ne bileyim fotograf kalitesi cok dandik, video desen i ih. e ama adam sana satmadan once zaten tum bu ozelliklerini sitesinde belirtmi$, alacaksan bunlari bilerek al demi$. sen bunlari incelemeden aliyorsan o senin i$guzarligin, inceleyerek almi$san da tercihin budur, en guzelini yapmi$sindir.

iphone denilen $eytan icadinda installer diye bir zimbirti var ve oradan diledigin milyon ayri ozellikle alakali ucuncu tur yazilimlari kimi zaman parali kimi zaman free olarak diledigince indirip diledigin ozelliklere kavu$uyorsun. mesela iphone’un orjinalinde telefon rehberi bile yok ama bahsettigim programla bir dakika icerisinde son derece leziz bir telefon rehberi sahibi olabiliyorsun. iphonealma.com bu konuyu es gecmi$ sanirim, hikmetinden sual olunmaz.

iphonealma.com un yetkililer ve taraftarlari iphone almasinlar, biz alanlar aldigimizdan memnunuz. bir daha olsun bir daha aliriz. ve evet sokaga atilacak bok gibi paramiz var cok $ukur.
elma sekeriiii
iphone alan boku yer tarzındaki site.

cevap verme konseptinde bir algılama eksikligi ya$ayanlar için söylemeliyim ki, alanı da var almayanı da satanı da var satmayanı da... sen alırsın güle oynaya kullanırsın, almazsın ba$ka telefonlar kullanır millete özentisiniz hepiniz ulan diye bok atar oturursunuz böylesinden zevk alırsınız. özenti olanı var, olmayanı var. bu aletin nelere mal oldugunu hangi alanlarda eksik oldugunu bilip de alan var, ki bu da tercih meselesi.

hepsi size ait kararlardır. bunu alan herkez mal, kafanızı kullanacak yeteri kapasite yok gidin apple’dan bonus olaraktan biraz dijital akıl alın demek de mallıgın bir diger türüdür ki bunu ba$ka bir ba$lık altında inceleyebiliriz. hür iradesiyle kim ne isterse onu yapar.

özet olarak, böyle siteler var olacaktır, bazıları ise destekler nitelikte $eyler içerecektir. olur öyle.


seçim sizindir.

bonus: iphone alana, yapay zeka bedavaymı$.
nerobianco
iphone almaya gücü yetmemiş insanların kıskançlıklarını karalama yöntemini kullanarak sergiledikleri oluşum... şimdi ben de sizi yaftaladım. biz de sizin telefonlardan almicaz kedi ulaşamadığı ciğeree eeeöeöhh eytere beaaa..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol